Με τους ‘Beatles’ γιόρτασε την πρώτη της πτήση για Λίβερπουλ

Η Blue Air μεγαλώνει, ανοίγει φτερά και σας πάει στο Λίβερπουλ! Η Smart flying αερογραμμή γιόρτασε τη νέα της προσθήκη στα δρομολόγια της από την Λάρνακα και εκτέλεσε την πρώτη της πτήση χθες, με τους «Beatles» στο προσκήνιο! Οι ηθοποιοί, ντυμένοι ως το διάσημο ροκ συγκρότημα κατά τη διάρκεια του check in της πτήσης, μοίραζαν φυλλάδια, καραμέλες,

καθώς και αγκαλιές και φωτογραφίες με τους επιβάτες, στο Διεθνή Αερολιμένα της Λάρνακας «Γλαύκος Κληρίδης» με την απρόβλεπτη αυτή ενέργεια!

Με την προσθήκη του 3ου αεροσκάφους της Blue Air στη βάση της στη Λάρνακα στις 15 Ιουνίου 2017, η αερογραμμή εκτελεί απευθείας πτήσεις στους 8 πιο κάτω προορισμούς:

· Αθήνα,

· Θεσσαλονίκη,

· Λονδίνο Λούτον,

· Μπέρμιγχαμ,

· Βουκουρέστι,

· Κλουζ – Ναπόκα (Τρανσυλβανία)

· Τελ Αβίβ

· Λίβερπουλ από 27 Ιουνίου 2017

Η Smart Flying αερογραμμή φέρνει τον όγδοο της προορισμό, Λάρνακα – Λίβερπουλ πιο κοντά με ελκυστικά ναύλα και υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Ως εκ τούτου θα εκτελούνται 2 πτήσεις εβδομαδιαία, (Τρίτη και Σάββατο) ξεκινώντας από τις 17 Ιουνίου 2017 με αναχώρηση από Λάρνακα στις 07.00μ.μ. και αναχώρηση από Λίβερπουλ στις 11.00μ.μ.

Το επιβατικό κοινό των πτήσεων για Λίβερπουλ, θα έχει την ευχέρεια να απολαμβάνει ζεστό γεύμα εν πτήση που θα προσφέρεται σ’ όλους τους επιβάτες. Οι επιβάτες της Blue Air απολαμβάνουν κυπριακά προϊόντα (σνακ, γεύμα, κυπριακό κρασί) καθώς επίσης εφημερίδες και περιοδικά από τον κυπριακό τύπο για όλο το επιβατικό κοινό.

Κλείστε τα εισιτήρια σας στο www.blueairweb.com, μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου στο 22755300 ή μέσω των Συνεργαζόμενων Τουριστικών Πρακτόρων μας.

Ανακάλυψε τον εαυτό σου, όπου και αν βρίσκεσαι.

Για την Blue Air:

Η Blue Air λειτουργεί εδώ και 12 χρόνια προσφέροντας πτήσεις σε πάνω από 100 απευθείας δρομολόγια στο Βέλγιο, την Κύπρο, τη Δανία, τη Φινλανδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ιρλανδία, το Ισραήλ, την Ιταλία, τη Νορβηγία, την Πορτογαλία, τη Ρουμανία, τη Σουηδία, Βασίλειο. Η εταιρεία έχει οκτώ λειτουργικές βάσεις, στο Βουκουρέστι, το Μπακάου, το Κλουτζ-Ναπόκα, την Κωνστάντζα, το Ιάσιο, τη Λάρνακα, το Λίβερπουλ και το Τορίνο.

Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων της στην Κύπρο, η Orthodoxou Aviation η οποία και την αντιπροσωπεύει από το 2008.

Η Blue Air έχει λάβει το πιστοποιητικό της ΙΑΤΑ Operational Safety Audit ( IOSA ) από τη Διεθνή Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών ( IATA ) για τα εξαιρετικά πρότυπα λειτουργίας της και είναι πλέον πλήρες μέλος της ΙΑΤΑ.

Η Blue Air λειτουργεί ένα στόλο αεροσκαφών Boeing 737, με τοποθέτηση προηγμένης τεχνολογίας καθισμάτων Recaro, παρέχοντας στους επιβάτες μια καλύτερη και πιο άνετη εμπειρία κατά τη διάρκεια της πτήσης τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα