Με το ένα πόδι στους ''8'' η Ρεάλ(VIDEO)

Το πρώτο βήμα για πρόκριση στους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε απόψε η Ρεάλ Μαδρίτης, επικρατώντας 2-0 της Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν.

Πιο δύσκολα απ΄ό,τι πέρσι (1-6), αλλά εξίσου αποτελεσματικά, ο Ρονάλντο στο 26΄ και ο Μαρσέλο στο 79΄ έδωσαν τη νίκη και τη... μισή πρόκριση στην κάτοχο του τίτλου. Η υπόλοιπη θα οριστικοποιηθεί στις 10 Μαρτίου στην ισπανική πρωτεύουσα. Εξαιρετικά ήταν και τα δύο τέρματα της "βασίλισσας". Το πρώτο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να "κρεμάει" με κεφαλιά τον 19χρονο Βελενρόιτερ στο 26΄ από σέντρα του Καρβαχάλ και να ανοίγει το σκορ

με το 73ο γκόλ του (δύο λιγότερα από τον Μέσι) στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο 79΄ ο Μαρσέλο με εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το 0-2. Λίγο νωρίτερα, στο 74΄, ο Πλάτε είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους.Ηταν η 10η διαδοχική νίκη της Ρεάλ στη διοργάνωση, που ισοφάρισε το ρεκόρ της Μπάγερν (2013) και θα προσπαθήσει να το καταρρίψει στη ρεβάνς του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου". ΣΑΛΚΕ (Ρομπέρτο Ντι Ματέο): Βελενρόιτερ, Χέβεντες, Αόγκο, Ουτσίντα, Νάσταζιτς, Μάτιπ, Μπόατενγκ, Χέγκερ (80΄ Μέγερ), Νοϊστέντερ (57΄ Κίρχοφ), Τσούπο-Μοτίνγκ, Χούντελααρ (33΄ Πλάτε) ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Βαράν, Πέπε, Μαρσέλο, Καρβαχάλ (82΄ Αρμπελόα), Κρόος, Μπέιλ, Λούκας Σίλβα, Ίσκο (85΄ Ιγιαραμέντι), Ρονάλντο, Μπενζεμά (79΄ Τσιτσαρίτο)

Keywords
Τυχαία Θέματα