Με την Εθνοφυλακή μελωδούσαν οι Μελωδίτες της Σχολής Τυφλών

Μια συγκινητική εκδήλωση πραγματοποίησε το βράδυ Δευτέρας, 4.12.2017, στη Σχολή Τυφλών στη Λευκωσία, η Εθνοφυλακή. Με ένα τριμελές μουσικό σχήμα, εν ονόματι «Μελωδίτες» της Σχολής, αποτελούμενο από τη Μαρία Πουλλή, την Τόνη Σωτηρίου και τον Ανδρέα Γαβριηλίδη, υπό τη διεύθυνση του Κώστα Καρπασίτη κι έναν πλούτο ωραιότατα τραγουδημένων, αγαπημένων τραγουδιών.

Ήταν ενταγμένη η διοργάνωση στον «Μήνα Οικογένειας και Αλληλεγγύης» που κήρυξε για τον Δεκέμβριο το ΓΕΕΦ. Υπερπλήρης η αίθουσα εκδηλώσεων, από Εθνοφύλακες και τις οικογένειές τους, με παρόντα εκεί και τον Υπουργό

Άμυνας Χριστόφορο Φωκαΐδη και τον Αρχηγό ΓΕΕΦ αντιστράτηγο Ηλία Λεοντάρη.

Προλόγισε ο επίκουρος ταγματάρχης Εθνοφύλακας, Υποδιοικητής του 41ΤΕΘ κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος. Μίλησαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Εθνοφυλακής του ΓΕΕΦ συνταγματάρχης (ΤΧ) Στέλιος Γαβριηλίδης, η Διευθύντρια της Σχολής Τυφλών «Άγιος Βαρνάβας» κ. Κίκα Κασινίδη και ο Υπ. Αμ. κ. Φωκαΐδης, ο οποίος εκθείασε το έργο των Εθνοφυλάκων, τονίζοντας πόσο περισσότερο αυξάνονται οι αριθμοί των Εθνοφυλάκων που ενώ έληξε η προκαθορισμένη από τον νόμο διάρκεια της υπηρεσίας τους, παραμένουν εθελοντικά στην ένοπλη υπηρεσία των Λόχων Κατοικημένων Τόπων της γειτονιάς τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα