Με τα πιστόλια του ο Ντούρις

Ο Ντουγκλάο έχει εξαιρετικό αριθμό γκολ για στόπερ. Ο Βίκτορ ακόμη περισσότερο για ανασταλτικό μέσο. Με την μεγάλη συμβολή των δύο παικτών και τις βοήθειες από μέσους και αμυντικούς, η Ανόρθωση την έβγαλε επιθετικά. Αλλά είναι ξεκάθαρο πως μία ομάδα που έχει ψηλούς στόχους πρέπει να πάρει γκολ από τους επιθετικούς κορυφής και να αυξήσει την παραγωγικότητα της . Ο Άλβες έχει ένα γκολ και το ρεπορτάζ τον φέρνει

στη πόρτα εξόδου. Ο Καμαρά τα κάνει όλα σωστά (τοποθέτηση, αντίληψη φάσης, δημιουργία χώρου) μέχρις εκεί που πρέπει να σπρώξει τη μπάλα στο πλεκτό. Ο Αφρικανός έχει σκοράρει εφτά γκολ (το ένα στο κύπελλο). Είναι σχετικά λίγα, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι έχει δει δίχτυα μόλις στα 5 από τα 23 παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Για αυτό και η απόκτηση Ντούρις έχει μεγάλη σημασία. Ο Σλοβάκος θα έχει μπόλικη τροφοδότηση (η Ανόρθωση δημιουργεί πολλές φάσεις) και οφείλει να μπει με τα πιστόλια του στο γήπεδο. Η συμβολή του, μπορεί να αποδειχτεί κομβική στη προσπάθεια της Ανόρθωσης για τη μέγιστη δυνατή παρουσία στο πρωτάθλημα και την προσπάθεια κατάκτησης του κυπέλλλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα