Με σκληρή γλώσσα η απάντηση Γιωρκάτζη για τη Λαϊκή

Με σκληρή γλώσσα απάντησε η Χρυστάλλα Γιωρκάτζη σε όλους όσοι ισχυρίζονται ότι είτε η ίδια είτε η Κεντρική Τράπεζα ευνοεί απόσυρση της αγωγής που η πρώην Λαϊκή Τράπεζα είχε καταχωρίσει εναντίον του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Στο τέλος της συνεδρίας της Επιτροπής Οικονομικών, η Διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας

προέβη σε δήλωση σε σχέση με δημοσιεύματα στον Τύπο για το προσχέδιο συμπερασμάτων της Έκθεσης της Επιτροπής Θεσμών για την υπόθεση Γιωρκάτζη.

«Λυπούμαι να παρατηρήσω ότι, όσα μού αποδίδονται σε σχέση με την αγωγή της πρώην Λαϊκής εναντίον του Βγενόπουλου ότι τάχατες η Κεντρική Τράπεζα προτίθεται ν’ αποσύρει την εν λόγω αγωγή είναι αποκυήματα νοσηρής φαντασίας».«Κατά την εκτίμησή μου, αυτός που έδωσε την πληροφόρηση και παραποίησε κατά τέτοιο βάναυσο τρόπο την αλήθεια, λογικά, θα είχε στην κατοχή του και τα πρακτικά των συνεδριάσεων της Επιτροπής Θεσμών, όπου κατηγορηματικά απέρριψα την απόσυρση της συγκεκριμένης αγωγής».Οπότε, διερωτάται η κυρία Γιωρκάτζη: «Προς τι η διαστρέβλωση και τα αυθαίρετα συμπεράσματα; Αφού, από τα πρακτικά διαφαίνεται ξεκάθαρα ότι ουδέποτε τέθηκε θέμα απόσυρσης της αγωγής είτε από την ίδια είτε από κάποιο άλλο μέλος του ΔΣ της ΚΤ». Περαιτέρω, η Διοικήτρια δηλώνει ότι πρόσφατα, το Δ.Σ. της Κεντρικής, ενεργώντας ως Αρχή Εξυγίανσης, αποφάσισε να ενισχύσει το έργο των δικηγόρων της συγκεκριμένης υπόθεσης, επαναδραστηριοποιώντας, μαζί με το 1ο δικηγορικό γραφείο, ακόμη ένα γραφείο μεγάλου κύρους, στο οποίο η υπόθεση είχε ανατεθεί το 2012 από το τότε Δ.Σ. της Λαϊκής και για την οποία το συγκεκριμένο γραφείο είχε επιτελέσει επιτυχώς μεγάλο όγκο εργασίας.Σίγουρα, καταλήγει, δύο γραφεία μπορούν ν’ αντιμετωπίσουν με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα μια υπόθεση.

Keywords
Αναζητήσεις
γιωρκατζη
Τυχαία Θέματα