Με λεωφορείο στα καταστήματα οι πελάτες του Συνεργατισμού

Η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα (ΣΚΤ) ανακοίνωσε σήμερα ότι στο πλαίσιο του κοινωνικού της ρόλου ξεκινά αρχές Σεπτεμβρίου τη μεταφορά με λεωφορεία πελατών της, που επηρεάζονται από το κλείσιμο καταστημάτων σε ορεινές περιοχές, σε άλλα πλησιέστερα καταστήματα ούτως ώστε να εξυπηρετούνται, ενώ μελετά επαναφορά του θεσμού των κινητών τραπεζικών μονάδων.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της ΣΚΤ, η μεταφορά θα γίνεται με λεωφορεία

που θα μισθώνει η Τράπεζα από συγκεκριμένες εταιρείες.

Παράλληλα με το αυτό το προσωρινό μέτρο η Συνεργατική Τράπεζα αναφέρει ότι μελετά επαναφορά του πρωτοποριακού θεσμού των κινητών τραπεζικών μονάδων που είχε δοκιμάσει στο παρελθόν το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λευκωσίας.

Η ΣΚΤ αναφέρει ότι το προσωρινό μέτρο των δρομολογίων θα καλύψει όλες τις επαρχίες πλην της επαρχίας Αμμοχώστου που δεν διαθέτει ορεινές περιοχές.

Προσθέτει ότι πελάτες θα εξυπηρετούνται δύο φορές το μήνα και πιο συγκεκριμένα κάθε 3η και κάθε 17η εργάσιμη μέρα.

Με αυτό τον τρόπο οι πελάτες θα εξυπηρετούνται καλύτερα καθώς πριν το κλείσιμο των καταστημάτων αρκετά υποκαταστήματα λειτουργούσαν 1 φορά τον μήνα, σημειώνει.

Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν αρχές Σεπτεμβρίου από την περιοχή Τροόδους ως ακολούθως:
Δρομολόγιο Κυπερούντας: Αγρίδια, Δύμες, Καννάβια, Αμίαντος

Δρομολόγιο Τριμίκληνης: Κοιλάνη, Πέρα-Πεδί, Μονάγρι, Λιμνάτης

Δρομολόγιο Καλού Χωριού: Άγιος Ιωάννης, Λουβαράς, Αρακαπάς

Δρομολόγιο Πάχνας: Άγιος Αμβρόσιος,Πραστιό, Αυδήμου, Βάσα Κοιλανίου, Άγιος Θεράπων,Άρσος, Ανώγυρα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Γενικός Διευθυντής της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας Νικόλας Χατζηγιάννης δήλωσε ότι «με νηφαλιότητα και υπευθυνότητα και μακριά από υπερβολές ο Συνεργατισμός χειρίζεται όπως πράττει τα τελευταία χρόνια τα θέματα που αφορούν την παρουσία και σύνδεση μας με τις τοπικές κοινωνίες».

Ο Διευθυντής της Περιφέρειας Τροόδους Θεόδουλος Πετούσης ανέφερε ότι «η Περιφερειακή Διεύθυνση Τροόδου, την οποία σχεδίασε και δημιούργησε για πρώτη φορά σε οργάνωση τράπεζας η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα αναμένεται να συμβάλει ακόμη περαιτέρω στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας των ορεινών περιοχών».

Τέλος, στην ανακοίνωση η ΣΚΤ αναφέρει ότι είναι στη διάθεση των πελατών της και έτοιμη να προσφέρει λύσεις σε οποιαδήποτε άλλα προβλήματα αντιμετωπίζουν ή προκύψουν σε σχέση με το κλείσιμο των καταστημάτων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα