Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Παγκύπριο πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας

Με τη συμμετοχή ιστιοπλόων από την Ελλάδα αλλά και τη Σερβία, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο το Παγκύπριο πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας στο ιστιοπλοϊκό κέντρο στη Λεμεσό.



Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Κυπριακής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, οι αγώνες έγιναν κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες και όλοι οι ιστιοπλόοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να πλασαριστούν όσο γίνεται πιο ψηλά.

Ξεχωριστές

διακρίσεις πέτυχαν οι Χάρης Παπάζογλου, Αντώνης Μπουγιούρης και Αναστάσιος Παναγιωτίδης. Στην κατηγορία laser standar κάτω των 21 την πρώτη θέση κατέλαβε ο Αναστάσιος Παναγιωτίδης από την Ελλάδα, τη δεύτερη θέση ο Αλέξης Παπάζογλου και την τρίτη θέση ο Τότης Ιορδάνου.

Στην κατηγορία 470 men/mixed κάτω των 23, πρώτος τερμάτισε Χάρης Παπάζογλου, δεύτερος ο Αντρέας Χριστοδουλίδης και τρίτος ο Μάριος Δημητρίου.

Στην κατάταξη στα laser standar κάτω των 21 προηγείται ο Αντώνης Μπουγιούρης και ο Αναστάσιος Παναγιωτίδης από την Ελλάδα, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Κυριάκος Καράτζης.

Όσον αφορά την κατηγορία 470 men/mixed στην πρωτοπορία είναι ο Χάρης Παπάζογλου και ακολουθούν οι Αντρέας Χριστοδουλίδης και Μάριος Δημητρίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα