Με χίλια ο προγραμματισμός στον ΑΠΟΕΛ

Οι γαλαζοκίτρινοι ήρθαν σε συμφωνία με πέντε καλαθοσφαιριστές και φτάνουν άμεσα στην Κύπρο.

Μετά την πρόσληψη του Δημήτρη Κουστένη στη τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ, ο προγραμματισμός τρέχει με χίλια! Οι γαλαζοκίτρινοι ήρθαν σε συμφωνία με πέντε καλαθοσφαιριστές οι οποίοι αναμένονται στην πλειοψηφία τους να φτάσουν στην Κύπρο αύριο το βράδυ. Μόνο ο Ρόμπερτ Μρπαουν θα έρθει

να ενσωματωθεί με την ομάδα την Τετάρτη. Στο μεταξύ έχει επέλθει συμφωνία με τον Ελ Χάαντι, ο οποίος θα είναι βοηθός προπονητής.

Πρόκειται για τους:

Τρε Μπάσι: Αμερικανός 25 ετών που αγωνίζεται στη θέση του γκαρντ και έχει ύψος 1.90μ. Πέρσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Κοσσόβου με τα χρώματα της KB Bashkimi.

Ρόμπερτ Μπράουν: Αμερικανός 24 ετών με ύψος 1.96 και αγωνίζεται στη θέση του γκαρντ. Αγωνίστηκε στο κολεγιακό πρωτάθλημα και είναι η πρώτη του χρονιά που θα αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Ακίμ Ράιτ: Αμερικανός 33 χρονών, ύψος 2.00μ. που αγωνίζεται στη θέση του φόργουορντ (2.00). Αγωνίστηκε σε Φινλανδία, Σουηδία, Νέα Ζηλανδία, Ουκρανία και Ισπανία.

Μέρφι Μπουρνατόφσκι: Καναδός 26 ετών που αγωνίζεται στη θέση του πάουερ φόργουορντ και έχει ύψος 2.00μ. Έλαβε μέρος στο κολεγιακό πρωτάθλημα και ακολούθως αγωνίστηκε σε Πολωνία, Τσεχία και Ελβετία.

Μπρόντον Μόμπλι: Αμερικανός 25χρονών, με ύψος 2.06μ. και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. Έλαβε μέρος στο κολεγιακό πρωτάθλημα και ακολούθως στο πρωτάθλημα Ισλανδίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα