Με αλλαγές για δεύτερη νίκη

ΑΕΛ
Να σφραγίσει την πρόκρισή της στους «8» του κυπέλλου με δεύτερη νίκη θέλει η ΑΕΛ σήμερα κόντρα στον Άρη. Το 2-0 του πρώτου παιγνιδιού έχει μετατρέψει την ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου στο μεγάλο φαβορί, για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, και στόχος των κιτρίνων είναι να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά με μια ακόμα νίκη. Άλλωστε η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τον Άρη και τη Δευτέρα και μια 3η στη σειρά νίκη σε βάρος του θα της δώσει άλλο αέρα ενόψει της

αναμέτρησης για το πρωτάθλημα.

Αναμένεται ότι ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας θα φρεσκάρει σήμερα την 11άδα του, για να δώσει την ευκαιρία σε παίκτες που το έχουν ανάγκη να ξεκουραστούν. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει όλη την ομάδα. Λογικά θα χρησιμοποιηθούν παίκτες που το έχουν ανάγκη όπως ο Μέσκα ή ο Μπλάνκο, ενώ ίσως δοκιμάσει και κάτι στην επίθεση, αφού ο Αρουαμπαρένα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα λόγω καρτών. Από τη σημερινή αναμέτρηση δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Χάρης Κυριάκου (είχε αποβληθεί στον πρώτο αγώνα) και ο Μιτρέα που θα εγγραφεί την Παρασκευή.

Μιας και ο λόγος για τον Ρουμάνο αμυντικό, να σημειώσουμε ότι τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα, αφού χρειάζεται ακόμη λίγες ημέρες, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί. Πάντως οι εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε τη Δευτέρα ήταν πολύ καλές και τα μηνύματα είναι εξαιρετικά, όποτε αναμένεται να βοηθήσει άμεσα.

Η «Πιτι-μανία» καλά κρατεί στην ΑΕΛ. Άπαντες έχουν ξετρελαθεί από τις επιδόσεις του Ισπανού επιθετικού και στο πρόσωπό του βλέπουν τον άνθρωπο που θα οδηγήσει την ΑΕΛ σε επιτυχίες. Είναι αλήθεια ότι ο ξανθομάλλης ποδοσφαιριστής με το καλημέρα που φόρεσε την κίτρινη φανέλα δείχνει δείγματα μεγάλου ποδοσφαιριστή. Ξέρει τι να κάνει την μπάλα, πώς να την μοιράσει και φυσικά έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στα πόδια του.

Έχει αγωνιστεί συνολικά σε 4 παιγνίδια (στα τρία αλλαγή) και έχει ήδη σκοράρει 3 γκολ με σουτ, ενώ με Απόλλωνα απείλησε και πάλι με σουτ όπως και με την Ανόρθωση, που είχε τις δύο καλύτερες ευκαιρίες της ομάδας του όταν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο.

Συνεχίζεται σήμερα από τις 09:00 μέχρι τη 13:00 στο AEL Limassol Official Shop η προπώληση των εισιτηρίων του σημερινού αγώνα. Η γενική είσοδος έχει ορισθεί στα 10 ευρώ. Για τον σημερινό αγώνα ισχύουν μόνο τα εισιτήρια διαρκείας VIP και LION.

Χθες με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΛ, εύχεται καλή επιτυχία στον Σιέλη και καλή πορεία στη Νότιο Κορέα. Είχε προηγηθεί δήλωση του πρώην αμυντικού της λεμεσιανής ομάδας, με την οποία αποχαιρέτησε την οικογένεια της ΑΕΛ, όσους συνεργάστηκε και φυσικά τον κόσμο της ομάδας.

Χειρουργήθηκε ο Σόουζα
Υποβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Γερμανία σε επέμβαση για αποκατάσταση του προβλήματος στον χιαστό σύνδεσμο του αριστερού του γονάτου ο Λούκας Σόουζα. Όπως αναφέρει η ενημέρωση από την ΑΕΛ: «Έγινε στη Γερμανία η προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στον Λουκάς Σόουζα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας θα επιστρέψει πίσω στα γήπεδα σε 6 περίπου μήνες. Το Δ.Σ. και ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΛ στέλνει μήνυμα συμπαράστασης στον Λούκας και του εύχεται σύντομη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους».

Keywords
Τυχαία Θέματα