Μarks & Spencer Λευκωσίας, νέα συλλογή Φθινόπωρο 16

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ έζησαν ένα διαφορετικό πρωινό την περασμένη εβδομάδα, όταν παραβρέθηκαν στο Marks &Spencer Acropolis στη Λευκωσία. Οι στυλίστες, οι συντάκτες και τα στελέχη από τα περιοδικά μόδας είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο κατάστημα και να δουν από κοντά τα νέα trends της μόδας και την καινούρια κολεξιόν Autumn 2016, η οποία πραγματικά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Της ξενάγησης

στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο του καταστήματος ηγήθηκε η Γεωργία Χρυσάνθου, Visual Merchandise Manager του Ομίλου Voici La Mode.

Στον τρίτο όροφο μια πρωτότυπη έκπληξη περίμενε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στον χώρο του Café la Mode μια πραγματικά εντυπωσιακή επίδειξη μόδας ξεδιπλώθηκε μπροστά στα μάτια των καλεσμένων, αποτελούμενη από τα κομμάτια της καινούργιας κολεξιόν και με μοντέλα το προσωπικό του Marks &Spencer Acropolis. Την παράσταση έκλεψαν τα μικρά παιδιά που συμμετείχαν στην επίδειξη μόδας αλλά και η νέα συλλογή των παιδικών Marks and Spencer, που φέτος είναι σε Τιμές που θα Αγαπήσετε! Όπως τόνισε η Γεωργία Χρυσάνθου, κύριο χαρακτηριστικό της φετινής συλλογής στο αντρικό, το γυναικείο, αλλά ειδικά στο παιδικό είναι οι προσιτές τιμές σε πολλά είδη. Για παράδειγμα, οι τιμές των κολάν για κοριτσάκια αρχίζουν από €6 και οι μπλούζες από €9.

H νέα γυναικεία συλλογή Marks &Spencer για τo Φθινόπωρο 2016 χαρακτηρίζεται από φυσική κομψότητα, εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και ανεπιτήδευτο στιλ. Η κομψότητα των layers σε μία κολακευτική παλέτα χρωμάτων απεικονίζει την ωριμότητα της συλλογής, που ισορροπεί ανάμεσα στο κλασικό και το σύγχρονο ύφος. Κυρίαρχα κομμάτια της συλλογής είναι τα τζιν παντελόνια συνδυασμένα με casual πουκάμισα και μπλούζες. Και στη γυναικεία συλλογή κύριο χαρακτηριστικό είναι οι τιμές που θα Αγαπήσετε! Προσφέρεται μεγάλη συλλογή από πλεκτά με τιμές που ξεκινούν από €19.50, formal παντελόνια από €19.50 καθώς και υπέροχα φορέματα jersey από €29.50.

Η νέα αντρική συλλογή του Marks &Spencer για τo Φθινόπωρο 2016 εστιάζει στην απλότητα, την ποιότητα και τη λεπτομέρεια. Τα κλασικά τζιν και τα κομψά πλεκτά συνδυάζονται με άνετα και καθημερινά κομμάτια, δίνοντας το στίγμα της σεζόν. Επίσης, τα εκλεπτυσμένα κοστούμια ανανεώνονται με πουκάμισα σε έντονα μοτίβα για ένα σύγχρονο look. Όλα αυτά και πάλι σε Τιμές που θα Αγαπήσετε! Οι τιμές στα γνωστά κοστούμια Marks and Spencer ξεκινούν από €108.50, και στα τζιν παντελόνια από €25! Τα πουκάμισα ξεκινάνε από €25 και τα T-shirts από €14.

Η νέα παιδική συλλογή ξεχωρίζει για τους παιχνιδιάρικους συνδυασμούς και τα μοντέρνα σχέδια. Ρίγες, αστέρια και ιδιαίτερα prints δημιουργούν μοναδικές εμφανίσεις, ενώ ξεχωρίζουν οι ανάγλυφες στάμπες, είτε μάλλινες είτε με γκλίτερ και τα υφασμάτινα patches που κοσμούν τα ρούχα. Άνετες φόρμες και φούτερ σε υπέροχα χρώματα, τζιν σαλοπέτες και παντελόνια, θα κάνουν την καθημερινότητά των παιδιών ακόμα πιο διασκεδαστική!

Η υψηλή ποιότητα των υφασμάτων των M&S εγγυάται την αντοχή τους, ακόμα και στις πιο «αντίξοες» συνθήκες, όπως το παιχνίδι στην παιδική χαρά και το συχνό πλύσιμο, καθώς, χάρη στην τεχνολογία StayNew™, τα χρώματα διατηρούνται ζωντανά για πολύ περισσότερο. Η νέα παιδική συλλογή Marks &Spencer για το φθινόπωρο 2016 υποδέχεται τη νέα σεζόν με χαμόγελο, αλλά και σε τιμές που θα λατρέψετε! Οι παιδικές πιτζάμες προσφέρονται από €14, τα τζιν για αγόρια από €18, τα ελαστικά παντελονάκια τζιν για κορίτσια από €14, καθώς και τα παντελόνια φόρμας για κορίτσια από €10. Επίσης, τις εντυπώσεις κέρδισαν και οι τιμές στα βρεφικά είδη. Για παράδειγμα, τα βρεφικά εσωτερικά κορμάκια προσφέρονται στα €22 το πακέτο των εφτά και τα ολόσωμα βρεφικά κορμάκια από €25 το πακέτο των τριών. Και όλα αυτά, πάντα στη γνωστή ποιότητα Marks and Spencer!

Μετά την επίδειξη, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το ανανεωμένο Μεσημεριανό Μπουφέ που προσφέρεται κάθε Κυριακή στα Café la Mode Ακρόπολης, Δασούπολης και Λατσιών.

Ο Όμιλος Voici La Mode Ltd ιδρύθηκε το 1959 από την αείμνηστη Αρτεμισία Παναγιώτου, η οποία έφερε για πρώτη φορά στην Κύπρο τα προϊόντα των Marks &Spencer. Το 1965 εγκαινίασε το πρωτοποριακό, για την εποχή, κατάστημα Marks &Spencer στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία.

Σήμερα ο Όμιλος λειτουργεί συνολικά 15 σημεία πώλησης.

· 5 καταστήματα Marks &Spencer στη Λευκωσία

· 5 καταστήματα αντρικής γαλλικής μόδας Celio σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, καθώς και

· 5 καφεστιατόρια Café la Mode στη Λευκωσία.

Ο Όμιλος Voici la Mode Ltd εργοδοτεί συνολικά 300 άτομα προσωπικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα