Μάρεϊ: «Είμαι απογοητευμένος και πλέον ανησυχώ»!

Αν ο Άντι Μάρεϊ δεν είχε αποσπάσει στην παγκόσμια κατάταξη τόσο μεγάλη διαφορά από τους άλλους τενίστες στο τέλος του 2016 και αν δεν είχε τόσο άσχημη σεζόν μέχρι τώρα και ο νο 2, Νόβακ Τζόκοβιτς, είναι σίγουρο πως θα είχε πέσει από την κορυφή. Κάτι ο μικροτραυματισμός του στο χέρι, που τον άφησε έξω από κάποια τουρνουά, κάτι ο πρόωρος αποκλεισμός του σε όλα τα άλλα, έχουν ως αποτέλεσμα, όχι μόνο να μην έχει κατακτήσει κάποιον τίτλο μέσα στο 2017, αλλά ούτε σε τελικό να μην έχει καταφέρει να προκριθεί.

Αποκορύφωμα αυτής της «καθίζησης», αποτελεί πλέον το τουρνουά της

Μαδρίτης, όπου ο Βρετανός τενίστας απέτυχε και πάλι να προχωρήσει και μάλιστα έχασε και αποκλείστηκε στη φάση των «16» από τον 20χρονο Κροάτη Μπόρνα Τσόριτς, ο οποίος μπήκε στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης από τα προκριματικά με κλήρωση ως... τυχερός ηττημένος (lucky loser), ενώ βρίσκεται στο νούμερο 59 της παγκόσμιας κατάταξης!

Σε δηλώσεις του ο Μάρεϊ έβγαλε όλη την απογοήτευση που νιώθει, αλλά και την ανησυχία του για την αγωνιστική του κατάσταση.

«Αισθάνομαι πλέον πως πρέπει να ανησυχώ μετά από αυτό το αποτέλεσμα», τόνισε με ειλικρίνεια και συνέχισε:

«Το χειρότερο δεν είναι το να χάνεις έναν αγώνα, αλλά ο τρόπος που τον χάνεις και που μπορεί να είναι ανησυχητικός και απογοητευτικός. Έκανα πολλά λάθη από νωρίς και μετά προσπαθούσα να κλείσω τους πόντους γρήγορα και τα λάθη συνεχίζονταν. Δεν πιστεύω ότι φταίει η αυτοπεποίθησή μου, απλά δεν ήμουν τόσο συγκεντρωμένος. Δεν μπορούσα να βρω έναν τρόπο για να κάνω ανταγωνιστικό το παιχνίδι μου, οπότε αυτό είναι το πιο απογοητευτικό για μένα. Μπορείς να χάνεις αγώνες μερικές φορές, αλλά ο τρόπος που έχασα ήταν απογοητευτικός και με ανησυχεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα