Μαλάς κατά Νικόλα για έξοδα προεκλογικής

Γραπτή ανακοίνωση εξέδωσε το εκλογικό επιτελείο του Σταύρου Μαλά, ασκώντας δριμεία κριτική κατά του Νικόλα Παπαδόπουλου σε σχέση με τα έξοδα της προεκλογικής εκστρατείας.

Αυτούσια η ανακοίνωση αναφέρει:

"Οι όψιμες διαμαρτυρίες του κ. Νικόλα Παπαδόπουλου σε σχέση με τη γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας για τα έξοδα της προεκλογικής εκστρατείας έχουν την εξήγησή τους. Μπορεί κάποιος να τις αναζητήσει στις πανάκριβες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές διαφημίσεις με τις οποίες ο κ. Παπαδόπουλος βομβαρδίζει καθημερινά την κοινή γνώμη.

Είναι

βέβαια και κάποιος άλλος ανθυποψήφιός μας, ο κ. Αναστασιάδης, που χρησιμοποιεί τον προϋπολογισμό του κράτους και τα ταμεία της Κυπριακής Δημοκρατίας, για τις ανάγκες της προεκλογικής του εκστρατείας, γεγονός εξίσου καταδικαστέο, αφού στην ουσία είναι οι πολίτες που επιβαρύνονται και επιχορηγούν την προεκλογική καμπάνια του κ. Αναστασιάδη.

Εμείς διαβεβαιώνουμε ότι οι παρατηρήσεις του Γενικού Εισαγγελέα δεν μας αφορούν, καθώς τα έξοδα της προεκλογικής μας εκστρατείας σε καμιά περίπτωση δεν θα φθάσουν τα αστρονομικά ποσά που δαπανούν οι ανθυποψήφιοί μας. Εξάλλου, η προεκλογική μας εκστρατεία δεν στηρίζεται σε πολυδάπανες διαφημιστικές καμπάνιες, αλλά στην καθημερινή επαφή μας με τον κόσμο και στην προβολή των θέσεων και προτάσεών μας χωρίς διαφημιστικά φτιασιδώματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαλάς, Νικόλα,malas, nikola