«Μακάρι να τελειώνουμε να πάμε στα αποδυτήρια» (ηχητικό)

Για τις καλές της, αλλά και τις κακές της στιγμές στο ποδόσφαιρο, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο η βοηθός διαιτητή Αγγέλα Κυριάκου, η οποία σήμερα ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής της καριέρας.

Για την απόφαση της: «ήταν μια απόφαση που πρέπει να παρθεί. Ήθελα να βρω τον κατάλληλο καιρό και τώρα ήταν στο σημείο. Δεν ήταν κάτι ξαφνικό».

«Είμαι σχεδόν 40 ετών, αλλά δεν νιώθω πως μπορούσα να πάω μέχρι τα 45 και να είμαι στην πρώτη κατηγορία. Είμαι ικανοποιημένη με αυτά που έκανα».

«Είναι περίεργο το αίσθημα αυτή τη στιγμή. Όταν έστειλα την παραίτησή μου, ένιωσα ένα κενό. Νιώθω

ότι ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Φαντάζομαι τον εαυτό μου όμως να ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Πάμε πλέον για παρατηρητής».

«Είχα πολύ καλές στιγμές. Το πρώτο μου παγκόσμιο στην Ιαπωνία. Ήταν ένα συναίσθημα διαφορετικό. Το πιο ωραίο παιχνίδι ήταν το Κορέα-Ιαπωνία στους 8».

«Σε ένα ντέρμπι ΑΕΛ-Απόλλων μέσα στο Τσίρειο όταν έβρεχε. Μακάρι να τελειώνουμε να πάμε μέσα στα αποδυτήρια. Είχα αρκετές δύσκολες φάσεις».

«Το μήνυμα είναι ότι πρέπει να είσαι σίγουρος. Είναι δύσκολη δουλειά και θέλει θυσίες. Πιστεύω ότι υπάρχουν κοπέλες που θα τα καταφέρουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα