Μ. Χάβος: «Δεν επιτρέπεται αυτό»

Ευχαριστημένος απ' την εμφάνιση και την πρόκριση δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΛ Μάκης Χάβος, ωστόσο όπως τόνισε ήταν τσατισμένος για το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του.

Οι δηλώσεις: «Είναι πολύ σημαντικό στο ποδόσφαιρο να μπορείς να διαχειρίζεσαι όχι μόνο τις ήττες αλλά και τις νίκες. Μετά τη νίκη με την ΑΕΚ έπρεπε να διαχειριστούμε

καλά το παιχνίδι. Είπα στους παίκτες ότι πρέπει να ξεχάσουμε το 1-0 του πρώτου αγώνα και ήρθαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε. Νομίζω τα παιδιά προσπάθησαν απ' το πρώτο λεπτό, ήμασταν κυρίαρχοι, βάλαμε τη μπάλα κάτω και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο ενώ ήμασταν καλοί και στο τρανσίσιον. Ευτυχήσαμε κάναμε το γκολ και νομίζω εκεί τα πράγματα έγιναν πολύ πιο εύκολα για εμάς. Θέλαμε να ξεκουράσουμε και κάποια παιδιά, δώσαμε χρόνο σε κάποιους νέους, ειδικά στο Μαύρου που είμαι ευχαριστημένος απ' την προσπάθεια που έκανε. Απ' εκεί και πέρα συνεχίζουμε αλλά είμαι πάρα, πάρα, πάρα πολύ τσαντισμένος και νευριασμένος γιατί φάγαμε γκολ μετά από τρεις αγώνες και το φάγαμε σε μια στατική φάση από διπλή και τρίτη μπάλα. Δεν επιτρέπεται αυτο»

Keywords
Τυχαία Θέματα