Λύσεις... ή τέρμα στο κατηγορώ!

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν, τα ψέματα τελειώσαν, με τον πρόεδρο της ΑΕΛ Ανδρέας Σοφοκλέους να κάνει στη χθεσινή του ανακοίνωση νέο κάλεσμα σε όσους ενδιαφέρονται να ενωθούν για το καλό της ΑΕΛ, για να βγει η ομάδα πιο δυνατή.

Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΛ δέχεται μία επίθεση προς το πρόσωπο του, επίθεση που ο ίδιος την θεωρεί άδικη, αφού τόσα χρόνια στο πηδάλιο της ομάδας πρόσφερε αρκετά. Η πρώτη προθεσμία έληξε χθες χωρίς

αποτέλεσμα, αφού κανένας δεν εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για ν' αναλάβει την ομάδα. Πρέπει να μπει τελεία σε αυτό το παραμύθι της ΑΕΛ και μιας και ο κ. Σοφοκλέους βγάζει στη φόρα τα στοιχεία της εταιρείας και είναι στη διάθεση για τους τυχόν ενδιαφερόμενους. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος των "γαλαζοκιτρίνων" της Λεμεσού βγάζει τα στοιχεία της εταιρείας στη διάθεση όλων των ενδιαφερόμενων για το καλό του συλλόγου, αφού κάτι παρόμοιο είχε γίνει και το 2015.

Όσοι θέλουν να πάρουν τα ηνία της ομάδας, ήρθε ο καιρός να το πράξουν. Δεν χωράει νέο πισωγύρισμα, θα πρέπει να πάνε με προδιαγεγραμμένο πλάνο ισοζυγισμένου προϋπολογισμού στα πλαίσια εσόδων της ΑΕΛ. Εάν όχι θα πρέπει να συμβιβαστούν με το πλάνο και τα πιστεύω του Ανδρέα Σοφοκλέους χωρίς το ρήμα κατηγορώ, ώστε ν' απαλλαγεί μία και καλή η ΑΕΛ από τις διαφωνίες και κόντρες που δημιουργούνται κατά καιρούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα