Λύγισε την Μπάγερν με Εντερ η Ιντερ (video)

Η Ιντερ έβαλε άσχημο τέλος στο tour της Μπάγερν καθώς επικράτησε 2-0 των Βαυαρών στο Singapore National Stadium με δύο γκολ του Εντερ.

Οι "νερατζούρι" μπορεί να μην έβαλαν στους Γερμανούς όσα η Μίλαν, όμως η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι τελείωσε τις υποχρεώσεις της δείχνοντας καλά πράγματα και αήττητη. Η Μπάγερν είχε κατοχή στα

πρώτα λεπτά του ματς αλλά δέχθηκε δύο γκολ μέχρι το μισάωρο με δράστη τον Ιταλό διεθνή, Εντερ. Ο πρώην άσος της Σαμπντόρια σκόραρε με κεφαλιά στο παραθυράκι ύστερα από σέντρα του Καντρέβα στπ 9' και στο 30' έκανε το 2-0 μετά την προσπάθεια του Ιβάν Πέρισιτς. Ο Εντερ θα μπορούσε να έχει φτάσει στο χατ-τρικ πριν το ημίχρονο, όμως υποδείχθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ, ενώ για την Μπάγερν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά αφού ο Φρανκ Ριμπερί αποχώρησε τραυματίας. Κόμαν και Λεβαντόβσκι δεν κατάφεραν να μειώσουν, ο Τολισό δεν βρήκε στόχο, Καντρέβα και Ρενάτο Σάντσες σούταραν από απόσταση χωρίς επιτυχία και παρότι και οι δύο ομάδες έδειξαν επιθετική διάθεση δεν σημείωθηκε άλλο γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα