Λοϊζίδης: "Έχουμε τα δικά μας κίνητρα κόντρα στην Ελλάδα"

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων Χάρης Λοϊζίδης μίλησε στο Ράδιο Πρώτο με αφορμή τον αγώνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την Εθνική Ελλάδος, καθώς επίσης και την τεράστια νίκη των Ελπίδων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την τεράστια νίκη των Ελπίδων επί της Τουρκίας απάντησε: "Πήραν μια παλικαρίσια νίκη. Πολύ σημαντική, γιατί είναι η 2η νίκη σε 3 παιχνίδια και γιατί επιτεύχθηκε απέναντι στην Τουρκία, που ποδοσφαιρικά είναι καλύτερη χώρα από εμάς. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι και να δώσουμε στη συνέχεια".

Για τους στόχους της Εθνικής

μας τόνισε: "Οι στόχοι ήταν να μην χάνουμε παιχνίδια στην έδρα και να παλέψουμε στα εκτός έδρας. Το να ξεκινάς στις 3 αγωνιστικές και να βρίσκεσαι στην 1η θέση, μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια".

Για τον αγώνα με Ελλάδα είπε: "Είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλος είναι μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα και θα προσπαθήσουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή παρουσία. Αυτή τη στιγμή είμαστε στην 4η θέση και εάν κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια, θα ανεβούμε ακόμα περισσότερο στον πίνακα. Εάν όχι, θα πέσουμε σημαντικά".

Εάν υπάρχουν κίνητρα στον αγώνα, δεδομένου και της ιδιαιτερότητας του παιχνιδιού, απάντησε: "Κατ' αρχήν και να κερδίσει, δεν εξασφαλίζει την πρόκρισή της στους τελικούς του Παγκοσμίου. Έχει τις ιδιαιτερότητες του, όμως έχει και η Κύπρος τις δικές της απαιτήσεις από τον αγώνα, αφού μπορεί να βρεθεί στη 2η θέση, όπως και η Ελλάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα