Λομπιανίτζε: "Έχω προσαρμοστεί πλήρως"

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της γεωργιανής Ομοσπονδίας παραχώρησε ο διεθνής αμυντικός της Ομόνοιας. Ο Ούτσα Λομπιανίτζε μεταξύ άλλων μίλησε για την Ομόνοια, τον Τιμούρ Κετσπάγια και τον Μίκαελ Ποτέ.Πως βρίσκεις τον εαυτό σου σε ένα διαφορετικό περιβάλλον;-Έχω προσαρμοστεί πλήρως στην ομάδα αλλά και στο πρωτάθλημα. Η Ομόνοια έχει αρκετά καλές συνθήκες με ένα πολύ καλό προπονητή αλλά και καλούς παίκτες. Η ομάδα έχει αρκετά καλές εγκαταστάσεις και αγωνίζεται στο καλύτερο γήπεδο. Στα ντέρμπι μερικές φορές έχει 25.000 κόσμο ενώ σε άλλα ματς πάνω από 10.000. Ο κόσμος στην Κύπρο

αγαπάει το ποδόσφαιρο, με αναγνωρίζει στο δρόμο λόγω της Ομόνοιας.

Είχε μιλήσει ο Κετσπάγια στην Ομόνοια για σένα;-Ναι είμαι στην Ομόνοια χάρη στον Κετσπάγια. Με βοήθησε όταν έφευγα από Ουκρανία. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και είμαι ευγνώμων για ότι έκανε.

Αγωνίζεσαι στα άκρα;-Όχι σε όλα. Μερικά παιχνίδια παίζω και κεντρικός αμυντικός.

Υπάρχουν διαφορές με Ουκρανία;-Σίγουρα το Ουκρανικό πρωτάθλημα είναι καλύτερο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το Κυπριακό είναι αδύναμο. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πάντα πρωταγωνίστρια, είναι κάτι που ζητάει πάντα ο κόσμος της.

Θα πας σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα;-Έχω υπογράψει για 1+1 χρόνο και έτσι δεν πάω κάπου.

Για τον Μίκαελ Ποτέ-Είναι πραγματικά ένας εξαιρετικός παίκτης, σκοράρει ασταμάτητα, είναι ο κορυφαίος και ο τοπ σκόρερ του πρωταθλήματος. Μετράει εμπειρίες από Μπουντεσλίγκα και Λιγκ 1.

Για την Εθνική ομάδα;– Θα είναι δύσκολο απέναντι στην Γερμανία. Να δούμε τι θα γίνει και με το νέο προπονητή μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα