Λήξαν το θέμα με Σαλαφώρη - «Παραμένει Συναγερμικός»

Λήξαν θεωρείται το ζήτημα που προέκυψε με τον πρώην Κοινοβουλευτικό Συνεργάτη του ΔΗΣΥ Παναγιώτη Σαλαφώρη στον Δημοκρατικό Συναγερμό.

Το ζήτημα προέκυψε μετά από ανάρτηση του Σαλαφώρη στον λογαριασμό του στο Facebook, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις για το σεξιστικό περιεχόμενο κατά της Ειρήνης Χαραλαμπίδου.

Η αντίδραση του ΔΗΣΥ ήταν άμεση και ξεκάθαρη, καθώς διέκοψε τη συνεργασία με τον εν λόγω συνεργάτη.

Όπως όλα δείχνουν,

το ζήτημα δεν διέφυγε της προσοχής του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive, σε συγκέντρωση στελεχών του ΔΗΣΥ σε επαρχιακό επίπεδο, η οποία έγινε την περασμένη Παρασκευή στη Λευκωσία, ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Αναστασιάδης τόνισε ότι πρόκειται όντως για λάθος, ωστόσο, όπως είπε, "λάθη κάνουμε όλοι". Συνέχισε λέγοντας πως σέβεται την απόφαση του κόμματος, ωστόσο ο Παναγιώτης παραμένει Συναγερμικός και όλοι είναι απαραίτητοι σε αυτή τη μάχη.

Πληροφορίες από το περιβάλλον Σαλαφώρη αναφέρουν ότι όντως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα μεταξύ του ιδίου και του Δημοκρατικού Συναγερμού, καθώς ο ίδιος αναγνωρίζει ότι το λάθος ήταν δικό του στο συγκεκριμένο περιστατικό και παραμένει πιστός στις τάξεις του κόμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα