Ληστές με ακριβό γούστο

ΚΛΑΠΗΚΕ ΧΡΥΣΟ ΡΟΛΟΪ ΑΞΙΑΣ 35 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΟΙΚΙΑ ΣΤΑ ΠΕΡΒΟΛΙΑ
Ένα χρυσό ρολόι αξίας 35 χιλιάδων ευρώ και 1.800 ευρώ σε μετρητά κλάπηκαν χθες το πρωί από οικία Ρουμάνας επιχειρηματία στα Περβόλια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 11.30 χθες το πρωί, γυναίκα 33 χρονών, από τη Ρουμανία, κάτοχος καναδέζικου διαβατηρίου, επιχειρηματίας, μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου και κατήγγειλε ότι μεταξύ των ωρών 07.00 - 08.30 χθες το πρωί, ενώ απουσίαζε με τον

σύντροφό της από το σπίτι της στα Περβόλια, άγνωστοι εισήλθαν σε αυτό και έκλεψαν ένα χρυσό ρολόι αξίας 35 χιλιάδων ευρώ και το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ.

Σύμφωνα με την καταγγελία, εκλάπη επίσης το ποσό των 100 ευρώ και 120 Λέι Ρουμανίας από το πορτοφόλι του συντρόφου της 33χρονης. Επί τόπου μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου, οι οποίοι άρχισαν εξετάσεις και διαπίστωσαν ότι η γυναίκα όταν έφυγε το πρωί από το σπίτι της είχε αφήσει ξεκλείδωτη την πόρτα της βεράντας και εικάζεται ότι οι άγνωστοι διαρρήκτες απέκτησαν είσοδο και έξοδο στην οικία από τη βεράντα.

Η Αστυνομία προέβη σε δακτυλοσκοπικό έλεγχο και παρέλαβε τεκμήρια από τη σκηνή, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις. Το σπίτι δεν διαθέτει κλειστό σύστημα παρακολούθησης ενώ είναι άγνωστο κατά πόσον υπήρχε ασφάλεια για το πανάκριβο ρολόι. Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα