Λας Βέγκας:Ήρωας έσωσε δεκάδες πριν δεχθεί σφαίρα στο λαιμό

Τουλάχιστον 30 άτομα έσωσε ο 30χρονος Jonathan Smith πριν χτυπηθεί στο λαιμό από σφαίρα, κατά τη διάρκεια του μακελειού χθες στο Λας Βέγκας που στοίχισε τη ζωή σε 59 ανθρώπους και τραυμάτισε εκατοντάδες άλλους

Ο 30χρονος πήγε στη συναυλία με εννέα μέλη της οικογένειάς του. Όταν ο 64χρονος Stephen Paddock άρχισε να γαζώνει τον κόσμο με σφαίρες μπροστά από το ξενοδοχείο Mandalay Bay, ο 30χρονος μαζί με τον αδερφό του έψαξαν τρόπο

να οδηγήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα σε ασφαλές μέρος.

Όπως μεταδίδει ο Independent, οι ανιψιές του είχαν διαχωριστεί από την υπόλοιπη παρέα μέσα στον πανικό και επέστρεψε στο πλήθος για να τις βρει. Αφού το έκανε αυτό όμως, παρέμεινε στον χώρο προκειμένου να βοηθήσει τους συνανθρώπους προσπαθώντας να τους αναγκάσει να τρέξουν.

Στη συνέχεια, όπως ο ίδιος περιέγραψε στην Post, ενώ προσπαθούσε να φτάσει σε μια παρέα από παιδιά ο Paddock τον πυροβόλησε στον λαιμό και έπεσε κάτω αιμόφυρτoς. «Σώθηκα χάρη σε έναν αστυνομικό εκτός υπηρεσίες που με είδε πεσμένο κάτω, προσπάθησε να σταματήσει την αιμορραγία και με μετέφερε στο νοσοκομείο», δήλωσε ο 30χρονος άνδρας που χαρακτηρίστηκε «ήρωας» από πολλούς χάρη στη βοήθεια που παρείχε στους συνανθρώπους του.

Ο ίδιος πάντως υποστηρίζει ότι δεν έκανε τίποτε παραπάνω από αυτό που θα ήθελε να κάνουν για εκείνον, αν είχε καταληφθεί από τον πανικό.


Πηγή: newsbomb.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα