Λαφράνς: "Να μιμηθούμε το ΑΠΟΕΛ"

Για τον αγώνα με την Πρόγκρες την ποιότητα του κυπριακού πρωταθλήματος αλλά και για το αν γνωρίζει κάτι για το ποδόσφαιρο στο Λουξεμβούργο, μίλησε ο Κέβιν Λαβράνς της ΑΕΛ στην ιστοσελίδα wort.lu, με αφορμή τον αγώνα της Πέμπτης. "Γιατί να μην μιμηθούμε το ΑΠΟΕΛ", η ρητορική ερώτηση του υψηλώσουμε κεντρικού αμυντικού της λεμεσιανής ομάδας.

"Ο πρώτος μας αντίπαλος δεν ήταν υψηλού επιπέδου, αλλά ήταν σεβαστός. Εγώ είμαι στην ομάδα πρώτα απ' όλα για να αμύνομαι, τα γκολ

που πετυχαίνω έρχονται σαν μπόνους. Η νοοτροπία μου σαν ποδοσφαιριστής είναι να κάνω τη διαφορά εκεί που μπορώ. Συνήθως σκοράρω με κεφαλιά μετά από κόρνερ, όταν έρχεται όμως σε οποιαδήποτε στιγμή του παιχνιδιού το γκολ, τότε το διασκεδάζω περισσότερο"

Για την Πρόγκρες:

Είδα τα τελευταία 25 λεπτά του αγώνα τους με τη Ρέιντζερς. Σίγουρα δεν ήταν και τα καλύτερα τους λεπτά στον αγώνα, επειδή έπαιζε συνεχώς αμυντικά. Περιμένουμε κάτι διαφορετικό απ' ότι είδαμε με Σεντ Τζόζεφ. Η Πρόγκρες έχει επιθετικότητα, ομαδικό πνεύμα. Αυτή η ομάδα από το Λουξεμβούργο είναι ένα πρόβλημα. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί. Εμείς εδώ περιμέναμε τη Ρέιντζερς, ήταν έκπληξη η πρόκριση της Πρόγκρες. Είναι πάντα καλό για μία μικρή ομάδα να το πετυχαίνει αυτό, όμως εμείς τώρα είμαστε αποφασισμένοι να τους σταματήσουμε για να προκριθούμε στον επόμενο γύρο.

Τι γνωρίζεις για το ποδόσφαιρο στο Λουξεμβούργο;

Απολύτως τίποτα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που πάω εκεί. Δεν θυμάμαι καν το όνομα του αντιπάλου... Απλά ξέρω ότι τον αρχηγό τους τον λένε Thill, υπάρχουν αρκετοί Γάλλοι και ένας απ' αυτούς ονομάζεται Françoise. Αλλά ως εδώ δεν γνωρίζω τίποτα παραπάνω.

Για το κυπριακό πρωτάθλημα:

Είμαι εδώ μόλις ένα χρόνο. Είναι ένα πρωτάθλημα άγνωστο στο ευρύ κοινό. Μόνο ο ΑΠΟΕΛ προσελκύει την προσοχή χάρις στην ευρωπαϊκή του πορεία. Γιατί να μην τους μιμηθούμε και εμείς φέτος;

Για τη διαφορά του κυπριακού πρωταθλήματος με τον πολωνικό και το τσέχικο;

Δεν μπορώ να κακολογήσω αυτά τα πρωταθλήματα αλλά εδώ υπάρχει περισσότερη ποιότητα. Υπάρχουν Πορτογάλοι και Ισπανοί που προσθέτουν αξία στο πρωτάθλημα μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα