Κύπρος–Τουρκία σήμερα στις 14:30

Την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση κυνηγά σήμερα νωρίς το απόγευμα η Εθνική Ελπίδων.

Με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Τουρκίας στο Στάδιο «Αμμόχωστος – Επιστροφή» η Κύπρος για να αποκτήσει το δικαίωμα για καλύτερη παρουσία στον όγδοο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 χρειάζεται απαραίτητα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ο σημερινός αγώνας θα αρχίσει στις 14:30 με ελεύθερη είσοδο.

Οι ήττες στα πρώτα τρία παιχνίδια άφησαν την Εθνική μας στην τελευταία θέση και για να δημιουργηθούν οι προοπτικές

για νέο ξεκίνημα θα πρέπει να εξασφαλίσει τον καλύτερο απολογισμό μέσα από τα παιχνίδια του Νοεμβρίου (στις 17/11 ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας με τη Λευκορωσία).

«Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες σε ισάριθμους αγώνες δεν έχουμε το δικαίωμα της επιλογής. Για την Εθνική μας υπάρχει μόνο η επιλογή της νίκης γιατί μόνο έτσι θα αποκτήσουμε το δικαίωμα για καλύτερη συνέχεια.

Κάθε αγώνας έχει το δικό του βαθμό δυσκολίας και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε μια νέα αρχή και με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της Εθνικής μας Ανδρέας Κυριάκου.

Ο κύκλος της προετοιμασίας ενόψει του αγώνα με την Τουρκία ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα χωρίς ουσιαστικά προβλήματα. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 22 ποδοσφαιριστές που δηλώνουν πανέτοιμοι για το στόχο της νίκης.

Η Εθνική μας θα αρχίσει το σημερινό παιχνίδι με τους Κωνσταντίνο Παναγή, Ανδρέα Παναγιώτου, Θωμά Ιωάννου, Στέφανο Μουχτάρη, Ανδρέα Κυριάκου, Κυριάκο Παναγή, Γιώργο Αρέστη, Γρηγόρη Κάστανο, Μηνά Αντωνίου, Μάριο Ηλία, Ανδρέα Μακρή.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην αποστολή συμμετέχουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

ΑΕΛ: Ανδρέας Κυριάκου

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Ανδρέας Μακρής

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Ιωάννης Πίττας

ΑΠΟΕΛ: Βασίλης Παπαφώτης, Χρίστος Τζιάμμας

ΑΡΗΣ: Μηνάς Αντωνίου, Κυριάκος Παναγή

ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς: Γιώργος Αρέστη

ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας: Μάριος Ηλία

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Ιωάννης Κούσουλος

ΟΘΕΛΛΟΣ Αθηαίνου: Δημήτρης Τζιακουρής

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιάννης Παχίπης

ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας: Κωνσταντίνος Παναγή, Ανδρέας Παναγιώτου, Φάνος Κατελάρης, Ανδρέας Σοφοκλέους

ΟΜΟΝΟΙΑ Αραδίππου: Παντελής Κονομής

ΠΑΦΟΣ FC: Θωμάς Ιωάννου

ΠΑΕΕΚ: Ανδρέας Φραγκέσκου

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Στέφανος Μουχτάρης

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Γρηγόρης Κάστανος

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ: Ανδρέας Καρό

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Βέλγος Jonathan Lardot (διεθνής από το 2012) με βοηθούς τους Laurent Conotte και Frédéric Godelaine. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Denis Vanbecelaere.

Ολλανδία – Λευκορωσία

Σήμερα στον όμιλο μας θα διεξαχθεί επίσης ο αγώνας της Ολλανδίας με τη Λευκορωσία.

Η επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για τις 17 Νοεμβρίου και περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Λευκορωσία – Κύπρος και Σλοβακία – Ολλανδία.

Keywords
Τυχαία Θέματα