Κύπρος - Καζακστάν: Η πρώτη φορά, ήταν το 2004

Ο Χαραλαμπίδης (αριστερά) είχε σκοράρει το 2004 σε βάρος του Καζακστάν. Δεξιά, ο Ηλίας Χαραλάμπους, που είχε αγωνιστεί επίσης πριν 13 χρόνια εναντίον του Καζακστάν και είναι στην αποστολή και για τον σημερινό αγώνα. Στη φωτογραφία επίσης οι Λάζαρος Ιακώβου και Μάριος Ηλία.
------------------------------

Μόλις μια φορά συναντήθηκαν στο παρελθόν η Εθνική Κύπρου και η Εθνική Καζακστάν. Ήταν στις 21 Φεβρουαρίου του 2004, στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά που διοργάνωνε τότε η ΚΟΠ

και η Κύπρος νίκησε το Καζακστάν με 2-1 στο Τσίρειο Στάδιο.

Προπονητής της ομάδας μας ήταν τότε ο Μότσα Βούκοτιτς και τα τέρματα πέτυχαν ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης μόλις στο 1ο λεπτό και ο Χρύσης Μιχαήλ στο 8ο λεπτό.

Στην εντεκάδα της Κύπρου ήταν τότε οι Μιχάλης Σιημητράς, Νίκος Νικολάου, Στέλιος Οκκαρίδης, Μάριος Αντωνίου, Μαρίνος Σατσιάς, Λάμπρος Λάμπρου, Χρύσης Μιχαήλ, Μάριος Νικολάου, Γιώργος Νικολάου, Σίμος Κρασσάς και Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης.

Αλλαγή αγωνίστηκαν οι Ηλίας Χαραλάμπους, Χρίστος Γερμανός, Κωνσταντίνος Μακρίδης, Γιώργος Θεοδότου και Νικόλας Γεωργίου

Δεκατρία χρόνια μετά, Κύπρος και Καζακστάν δίνουν ξανά φιλικό αγώνα στην Κύπρο, με τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη και τον Ηλία Χαραλάμπους να είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που είχαν αγωνιστεί τότε και είναι στην αποστολή και για τον σημερινό αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα