Κύπρος – Ουαλία (11:00πμ) σήμερα στο Παραλίμνι

Η αγωνιστική δράση στο Αναπτυξιακό Διεθνές Τουρνουά που θα φιλοξενηθεί για άλλη μια χρονιά στην Κύπρο αρχίζει σήμερα και σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΚΟΠ θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Κυριακή.

Το διεθνές τουρνουά που διοργανώνεται σε συνεργασία της ΚΟΠ με την UEFA, εκτός από τη συμμετοχή

της Εθνικής μας ομάδας Παίδων κάτω των 17 θα φιλοξενήσει την Αλβανία, την Ουαλία και το Σαν Μαρίνο.

Συνολικά θα γίνουν έξι αγώνες, δύο σήμερα, δύο την Παρασκευή και δύο στο φινάλε της ερχόμενης Κυριακής.

Κατευθυντήριες γραμμές από την UEFA δόθηκαν στη χθεσινή σύσκεψη από τον Τεχνικό της παρατηρητή και Τεχνικό Διευθυντή της ΚΟΠ κ. Σάββα Κωνσταντίνου, που θα καταγράψει όλα τα συμπεράσματα του τουρνουά για σκοπούς αξιολόγησης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Τις αποστολές των ξένων ομάδων στην Κύπρο καλωσόρισε ο Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων ΚΟΠ κ. Άδωνις Προκοπίου, που αναφέρθηκε λεπτομερώς για οργανωτικά θέματα του τουρνουά με σκοπό την όσο το δυνατό καλύτερη διοργάνωση του τουρνουά.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας
Η αυλαία του τουρνουά ανοίγει σήμερα στις 11:00πμ στο «Τάσος Μάρκου» στο Παραλίμνι με τον αγώνα της Εθνικής μας με αντίπαλο την Ουαλία.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Κωνσταντίνος Φελλάς με βοηθούς διαιτητές τους Κώστα Κωνσταντίνου και Γιώργο Χαραλάμπους. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Παναγιώτης Χατζηγεωργίου και παρατηρητής ο Μιχάλης Καραϊσκάκης.

Στις 16:00 στο ίδιο γήπεδο θα διεξαχθεί ο αγώνας της Αλβανίας με το Σαν Μαρίνο.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν ο Μάριος Χριστοφόρου (Ξένια Ηροδότου, Δώρα Μυριανθέα) με τέταρτο διαιτητή τον Αλέξη Προκοπίου και παρατηρητή τον Δημήτρη Σταύρου.

Κανονισμοί τουρνουά
Σημειώνεται πως σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια ενός αγώνα (2 ημίχρονα των 40 λεπτών) τότε θα οδηγείται απευθείας στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο νικητής στην κανονική διάρκεια του αγώνα θα παίρνει 3 βαθμούς. Όταν ο νικητής αναδεικνύεται μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι θα κερδίζει 2 βαθμούς και 1 βαθμό θα παίρνει ο ηττημένος.

Κάθε ομάδα μπορεί να πραγματοποιήσει εννέα αλλαγές, αφού κάθε αποστολή αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές που δηλώθηκαν πριν από την έναρξη των αγώνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα