Κυκλοφοριακό χάος και στα κατεχόμενα

Το καθημερινό κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των κατεχομένων, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας της εταιρείας «Τάργκετ».

Στα αποτελέσματα της έρευνας αναφέρεται στο σημερινό της πρωτοσέλιδο με τίτλο «Το πρόβλημα των πολιτών είναι η τροχαία κίνηση» η τ/κ εφημερίδα «Χαβαντίς» και γράφει ότι στην ερώτηση «κατά την άποψή σας ποιο είναι το κυριότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η ΤΔΒΚ» το 17,2% απάντησε η τροχαία κίνηση.

Το οικονομικό πρόβλημα έρχεται δεύτερο με 14,8% ενώ στην τρίτη θέση

βρίσκεται η απογοήτευση για τη μη απόδοση δικαιοσύνης.

Οι ερωτηθέντες μεταξύ 18-24 χρόνων απάντησαν ότι θεωρούν το κυκλοφοριακό ως το μεγαλύτερο πρόβλημα της καθημερινότητάς τους, οι ερωτηθέντες ηλικίας 55 απάντησαν το οικονομικό.

Οι περισσότερες γυναίκες που πήραν μέρος στην έρευνα θεωρούν, σύμφωνα με τα αποτελέσματα, τα προβλήματα στον τομέα της υγείας και της παιδείας ως τα πιο μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Σύμφωνα με την έρευνα, άλλα προβλήματα που απασχολούν τους Τ/κ είναι το ρουσφέτι, η μη αναγνώριση του ψευδοκράτους, τα ναρκωτικά, τα περιβαλλοντικά προβλήματα ενώ η βία κατά των γυναικών βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα