Κουτσοκούμνης: "Θα απαντήσουμε σε όλες τις απορίες σας..."

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης μιλώντας στο περιθώριο της Γ.Σ. της ΕΠΟ για την ανάδειξη εκπροσώπου στην ΕΟΕ απευθύνθηκε στις Ενώσεις και δεσμεύτηκε διευκρινίσεις σε όλες τις απορίες τους.

Η διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης άρχισε λίγο μετά τις 10.30. Στο πάνελ βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΔΕ, κ. Δρόσος μαζί με τους κ.κ. Δέδε, Παπανικολάου και Βρύζα. Εκ μέρους της FIFA στην διαδικασία ήταν ο κ. Κουτσοκούμνης και από την UEFA ο κ. Λάκοβιτς.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο κ. Δρόσος λέγοντας: "Καλημέρα σας. Καλώς ήρθατε στην Γ.Σ. με μόνο αντικείμενο την εκλογή εκπροσώπου για την ΕΟΕ. Πριν μπούμε στην διαδικασία. Έχουμε μαζί μας τον εκπρόσωπο της FIFA, κ. Κουτσοκούμνη και της UEFA, κ. Λάκοβιτς. Πριν αρχίσουμε την διαδικασία να μας πει μία καλημέρα ο κ. Κουτσοκούμνης".

Στον πρόλογό του ο Κύπριος αξιωματούχος επισήμανε: "Ένα ζεστό καλημέρα σε μία κρύα Αθήνα. Χαίρομαι γιατί είμαστε μπροστά στο ποδόσφαιρο της Ελλάδας. Σας συγχαίρω για το έργο που κάνετε. Είμαι σίγουρος πως θα έχετε πολλές παρατηρήσεις και απορίες. Θα έχουμε κάποιον χρόνο να απαντήσουμε. Φαίνεται πως πολλοί εδώ μιλούν για εμάς χωρίς εμάς. Είναι μία ευκαιρία εφόσον είστε εδώ συγκεντρωμένοι να απαντήσουμε στα όποια σχόλιά σας. Οποιεσδήποτε παρατηρήσεις αφορούν στην ΠΔΕ και στην FIFA και τι κάνουμε και πως το κάνουμε μπορούμε να το αφήσουμε για το τέλος. Θα απαντήσουμε σε όλες τις απορίες σας. Για την Γ.Σ. να προχωρήσετε με την όποια διαδικασία". Ακολούθως ο κ. Παπανικολάου πήρε τον λόγο και άρχισε την καταμέτρηση των παρόντων. Ο κ. Δρόσος σχολίασε μετά πως έχει εγκριθεί νομίμως η διαδικασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα