Κουγιάλης: Αν έγιναν λάθη στην Σολέα, θα τραβήξουμε αυτιά

Θα υπάρξει τιμωρία αν έγιναν λάθη και παραλήψεις στις καταστροφικές πυρκαγιές της Σολέας, επισήμανε ο Υπουργός Γεωργίας, αναφορικά με την Έκθεση της ανεξάρτητης επιτροπής εμπειρογνωμόνων που διόρισε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, προκειμένου να ερευνήσουν τα όσα έγιναν στην καταστροφή του Ιουνίου.

Κληθείς να σχολιάσει το πόρισμα της Ανεξάρτητης Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, ο Υπουργός Γεωργίας, Νίκος Κουγιάλης ανέφερε ότι έχει δει την Έκθεση αλλά και τα όσα δημοσιεύονται.

Ο Υπουργός τόνισε ότι η έκθεση

αυτή χρήζει μελέτης. "Πρέπει ως Υπουργική Επιτροπή να μελετήσουμε προσεκτικά και με σοβαρότητα την έκθεση. Να δούμε αν προκύπτουν λάθη και παραλήψεις. Πρέπει να γίνει προσεκτική μελέτη. Μέχρι το 2018 θα ανανεωθεί πλήρως ο στόλος της πυρόσβεσης", σημείωσε ο Υπουργός.

Ο Νίκος Κουγιάλης, επεσήμανε ότι είναι απαραίτητο να υπάρξει συνολική οργάνωση. Ο Υπουργός ανέφερε επίσης ότι "θέλουμε να αξιοποιήσουμε την Έκθεση, για να έχουμε αποτελέσματα. Κάθε φορά μαθαίνουμε καινούργια πράγματα από τέτοιες μεγάλες πυρκαγιές.Αν υπάρχουν λάθη και ευθύνες θα τραβήξουμε αυτιά", τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα