Κορυφαίος ποδοσφαιριστής της σεζόν ο Λεβαντόβσκι

Οι ποδοσφαιριστές της Bundesliga επέλεξαν τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι ως τον κορυφαίο παίκτη της σεζόν, αφήνοντας στην τρίτη θέση τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.


Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής της σεζόν στην Bundesliga, με βάση τις ψήφους των ποδοφαιριστών, όπως τις συγκέντρωσε το "Kicker".

Ο Πολωνός επιθετικός της Μπάγερν πήρε το 25% των ψήφων μεταξύ 248 ποδοσφαιριστών

που έδωσαν τις επιλογές τους στο γερμανικό περιοδικό, αφήνοντας πιο πίσω τον μέσο της Λειψίας Ναμπί Κεϊτά΄, με 15,7% των ψήφων. Τρίτος στην ψηφοφορία ήρθε ο πρώτος σκόρερ της Bundesliga, με 31 γκολ (έναντι 30 του Λεβαντόβσκι), ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ της Ντόρτμουντ, με 10,5% των ψήφων.

Στους τερματοφύλακες, ο Μάνουελ Νόιερ της Μπάγερν κέρδισε για ακόμα μία χρονιά τον τίτλο του κορυφαίου με 32,7%, αφήνοντας πίσω τον Τίμο Χορν της Κολωνίας με 12,9% και τον Ρούνε Γιάρστεϊν της Χέρτα με 8,5%.

Κορυφαίος προπονητής αναδείχθηκε ο τεχνικός της Χόφενχαϊμ, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος οδήγησε τον σύλλογο στην 4η θέση και στο Champions League. Ο 29χρονος Γερμανός προπονητής συγκέντρωσε το 44,8% των ψήφων κι άφησε πίσω του τον Ραλφ Χάζενχουτλ της Λειψίας και τον Κρίστιαν Στράιχ της Φράιμπουργκ.

Οι ποδοσφαιριστές επέλεξαν τον Μάνουελ Γκράφε ως κορυφαίο διαιτητή, με ποσοστό 26,6% και ακολούθησε ο Φέλιξ Μπιρχ μ ε 12,1% και ο Ντενίζ Αϊτεκίν με 10,5%.

Τέλος, κορυφαίο ανερχόμενο αστέρι αναδείχθηκε ο Ουσμάν Ντεμπελέ της Ντόρτμουντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα