Κορυφαίος Ιανουαρίου ο Χατζηφραγκίσκου

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις και η ικανότητα να υπερασπίζεται με επιτυχία την εστία της ομάδας του, σε συνδυασμό με το ήθος και την αγωνιστικότητα που επέδειξε καθόλη την διάρκεια των αγωνιστικών Ιανουάριου, επάξια χάρισαν στον ΄΄πορτιέρο’’ της Δόξας, Ευαγόρα Χατζηφραγκίσκου, τον τίτλο του ‘’Καλύτερου ποδοσφαιριστή του Επάθλου Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg’’, για τον μήνα Ιανουάριο 2016.

Για αυτή την επιτυχία ο τερματοφύλακας της προσφυγικής ομάδας της Κατωκοπιάς, βραβεύτηκε από την φίλαθλη εταιρεία

Carlsberg με το αριστείο του θεσμού, ενώ με δική του υπόδειξη, η Carlsbergσυνείσφερε στον Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ενηλίκων (Α.Μ.Ε.Α) Κοινοτήτων Διαμερίσματος Μόρφου, το χρηματικό ποσό των 1000 ευρώ, σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν την διεξαγωγή του δημοφιλούς θεσμού.

Η απονομή του επάθλου στον ποδοσφαιριστή και η επίδοση της επιταγής στην πρόεδρο του Συνδέσμου, κα Κούλλα Χρυσοχίδου, έγινε την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016, στα κεντρικά γραφεία της Φώτος Φωτιάδης Διανομείς (Carlsberg), στα Λατσιά, από τον Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων της Carlsberg, Αντρέα Σμυρίλλη. (φωτο)

Ο Ευαγόρας ευχαρίστησε την EAKκαι την Carlsberg, για την τιμητική αυτή διάκριση, αναφέροντας πως αυτή δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την βοήθεια των συμποδοσφαιριστών του. «τους ευχαριστώ και υπόσχομαι πως θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με τον ίδιο ζήλο για επίτευξη των στόχων της ομάδας μας», κατέληξε.

Η κα Χρυσοχίδου με τη σειρά της ανάφερε: «ευχαριστούμε τον Ευαγόρα που επέλεξε τον Σύνδεσμο μας για την εισφορά των 1000 ευρώ. Τα χρήματα αυτά θα διατεθούν για την επίλυση των άμεσων αναγκών που αντιμετωπίζουν τα παιδιά. Είμαστε ευγνώμονες προς την Carlsberg για την βοήθεια και στήριξη που προσφέρουν στην κοινωνία και τα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα μέσω του αθλητικού θεσμού του Επάθλου Carlsberg, ιδιαίτερα με τις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα