Κοντά στην Τσέλσι ο Τσαμπερλέιν

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Τσέλσι, θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Οξλέιντ Τσαμπερλέιν, όπως μετέδωσε το SkySports.

Οι «μπλε», σύμφωνα με το έγκυρο βρετανικό μέσο ενημέρωσης, ήρθαν σε συμφωνία με τους «κανονιέρηδες» για τον διεθνή επιθετικό, χωρίς να γίνουν ακόμη γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Ο 24χρονος βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του SkySports ένα μεγάλο μέρος των ιατρικών εξετάσεων αναμένεται να γίνει στο προπονητικό κέντρο όπου προετοιμάζονται τα «Τρία Λιοντάρια». Το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ

τελειώνει το καλοκαίρι του 2018, όπως και των συμπαικτών του στην ομάδα του Λονδίνου, Μεσούτ Οζίλ και Αλέξις Σάντσες.

Όπως και για τους δύο προαναφερθέντες, έτσι και για τον Τσαμπερλέιν ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, έχει τονίσει επανειλημμένα ότι επιθυμεί την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, ο νεαρός απέρριψε την πρόταση που του έκανε ο σύλλογος την περασμένη εβδομάδα, αν και του προσφέρθηκε «γενναία» αύξηση των εβδομαδιαίων αποδοχών του σε 180.000 λίρες. Ο Τσαμπερλέιν αποτελεί και μεταγραφικό στόχο της Λίβερπουλ, ωστόσο, φαίνεται ότι θα παραμείνει στο Λονδίνο, αλλά για λογαριασμό των πρωταθλητών Αγγλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα