Κωνσταντίνου: «Θα σταλεί πρόταση στον Σανγκόι»

Ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νέας Σαλαμίνα Γιώργος Κωνσταντίνου έκανε αναφορά για τις προσπάθειες ενίσχυσης της ομάδας και φυσικά για το θέμα Γκαστόν Σανγκόι


Αναλυτικά:
« Η ουσία είναι δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Μας ενδιαφέρει και είναι δύσκολη περίπτωση του Γκαστόν Σανγκόι . Θα συζητήσουμε και τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό. Έγινε μια πρώτη συζήτηση , υπάρχει μια θετική ένδειξη , όμως αν δεν πέσουν οι υπογραφές δεν μπορεί να υπάρχει θέμα. Ο στόχος μας είναι να κτίσουμε μια δυνατή ομάδα και κοιτάζουμε να φέρουμε ποδοσφαιριστές

που θα δώσουν ποιότητα και ουσία , για να μην έχουμε περιπέτειες στην νέα σεζόν, όπως έγινε πέρσι στο τέλος του πρωταθλήματος.


*Θα σταλεί πρόταση στον Σανγκόι , είναι μια ειδική περίπτωση και πρέπει να είμαστε προσεκτικοι , με κάποιους ειδικούς όρους. Αν προχωρήσει θα είναι ότι καλύτερο. Εάν όχι τότε θα προχωρήσουμε με άλλη περίπτωση.


*Ο κόσμος της Νέας Σαλαμίνας θέλει την ομάδα να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο, που είναι και ο κύριος αιμοδότης της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα