ΚΟΕ: Ζητά εξηγήσεις πρώην υποψήφιος Πρόεδρος

Με επιστολή που απέστειλε στην ΚΟΕ και κοινοποιεί και στα ΜΜΕ ο πρώην υποψήφιος Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής, δικηγόρος Ανδρέας Παπαχαραλάμπους ζητά εξηγήσεις αναφορικά με οικονομικό έλλειμμα που προέκυψε (σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην επιστολή) και γιατί η υπόθεση είναι πλέον στην αστυνομία.

Αναλυτικά η επιστολή :

Με την επιστολή μου αυτή θέλω να σας αναφέρω τα ακόλουθα. Στην εκλογική συνέλευση της ΚΟΕ

στις 11.11.2016 δεν επετράπει η συζήτηση του πιο πάνω θέματος. Δια στόματος Προέδρου ελέγχθει ότι οι Ομοσπονδίες θα τύχουν της ανάλογης ενημέρωσης.

Δυστυχώς καμία Ομοσπονδία δεν έτυχε ενημέρωσης. Ενώ η ΚΟΕ ασχολείται με άρτους και θεάματα, ένα τόσο σοβαρό θέμα το αγνοεί ή σφυρίζει αδιάφορα παραγνωρίζοντας ότι ο Αθλητισμός θα πληρώσει τεράστιο κόστος.

Αγαπητοί Φίλοι,

Με τον αδέξιο τρόπο που έχετε χειριστεί το όλο θέμα, η υπόθεση οδηγήθηκε στο Τμήμα Ανίχνευσης Εγκλημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, όπου θα πάρει την πορεία του, μια πορεία που δεν έχει γυρισμό. Αυτά που γράφω δεν είναι θέσεις μόνο δικές μου αλλά και πολλών άλλων Ομοσπονδιών. Να μη διαφεύγει της προσοχής σας, ότι η κίνηση για εξυγίανση της ΚΟΕ που έγινε το 2016 δεν είχε αμελητέο αριθμό Ομοσπονδιών. Ευτυχώς αυτή η κίνηση παραμένει και θα συνεχίσει να υπάρχει για σκοπούς ελέγχου σας και για το καλό του Αθλητισμού. Είναι θερμή μου παράκληση όπως αν έχετε τη καλοσύνη να ενημερώσετε τις Ομοσπονδίες γιατί το πιο πάνω θέμα κατέληξε στην Αστυνομία.

Αγωνιώ και αναμένω.

Διατελώ

Με εκτίμηση

Ανδρέας Παπαχαραλάμπους

Πρόεδρος Κ.Ο.ΙΠ

Keywords
Τυχαία Θέματα