ΚΟΕ και ΚΟΑ επαναβεβαίωσαν την άριστη συνεργασία τους

H άριστη συνεργασία των δύο Οργανισμών, και η δέσμευση τους να εξασφαλίσουν στην κυπριακή νεολαία το πλαίσιο και όλα όσα χρειάζονται για την άσκηση υγιούς αθλητισμού σε όλες του τις βαθμίδες, επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια δείπνου που παρέθεσε χθες το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής προς το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ, στην παρουσία του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Καδή.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της ΚΟΕ,

κοινός στόχος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού παραμένει η ανάπτυξη του αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα και οι δύο οργανισμοί συντονίζουν τις προσπάθειες τους προς την κατεύθυνση αυτή.
Καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Ντίνος Μιχαηλίδης αναφέρθηκε στις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί και σημείωσε ότι ο αθλητισμός και ο πολιτισμός, είναι οι δύο πυλώνες που εξασφαλίζουν τη βελτίωση του ανθρώπινου παράγοντα.

Αυτό, συνέχισε, έχει ως αποτέλεσμα την πρόοδο της κοινωνίας στο σύνολό της, που είναι το ζητούμενο για οποιονδήποτε φορέα ασκεί πολιτική.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ επαναβεβαίωσε τη στήριξη προς τον ΚΟΑ και ότι η ΚΟΕ θα παραμείνει αρωγός και σταθερός συνεργάτης στις προσπάθειες που καταβάλλει για την υλοποίηση της αθλητικής του πολιτικής.

Στην αντιφώνηση του, ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού εξήρε το ρόλο που έχουν να διαδραματίσουν οι δύο οργανισμοί στον τομέα της ανάπτυξης του αθλητισμού και, όπως είπε, είναι σημαντικό ότι ο ρόλος αυτός ενδυναμώνεται με την άρτια συνεργασία που επιδεικνύουν η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή και ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ιδιαίτερα κατά το τελευταίο διάστημα.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Κλεάνθης Γεωργιάδης, ευχαρίστησε την ΚΟΕ για την πρωτοβουλία της συνάντησης της ηγεσίας και λειτουργών των δύο οργανισμών και επιβεβαίωσε το άριστο κλίμα που διαπνέει τις σχέσεις των δύο οργανισμών κατά το παρόν διάστημα, κάτι που ήδη έχει επιφέρει ευεργετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση της υλοποίησης των στόχων που έχουν τεθεί.

Στο Δείπνο παρέστησαν επίσης η πλειοψηφία των Μελών του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ, των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, η Γενική Διευθύντρια της ΚΟΕ, η Επιθεωρήτρια Μέσης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και λειτουργοί των δύο οργανισμών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα