Κιννής: "Μπορούσαμε για περισσότερους βαθμούς"

Για όσα αφορούν το ρεπορτάζ του Απόλλωνα μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Φάνος Κιννής. Ο αντιπρόεδρος της ομάδας από τη Λεμεσό έκανε τον μέχρι τώρα απολογισμό της πορείας του Απόλλωνα, λέγοντας πως στο πρωτάθλημα «δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τους βαθμούς που πήραμε μέχρι τώρα», ενώ τόνισε πως περιμένουν και μεγαλύτερη συμπαράσταση από τον κόσμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ισοπαλία με το ντέρμπι: «Ένα παιγνίδι στο οποίο δεχθήκαμε την ισοφάριση λίγα λεπτά πριν από το τέλος, μας αφήνει γλυκόπικρη γεύση. Το αποτέλεσμα όμως κρίνεται δίκαιο».

Για τον μέχρι τώρα

απολογισμό: «Αν κάνουμε μια αναδρομή πίσω, σίγουρα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με τους μέχρι τώρα βαθμούς μας. Είμαστε επτά βαθμούς πίσω και πρέπει να πλησιάσουμε όσο γίνεται μέχρι να δώσουμε τα παιγνίδια που χρωστάμε. Όταν τα δώσουμε και εκείνα τα τρία παιγνίδια, ελπίζουμε να προσπεράσουμε τους πρωτοπόρους».

Αν είναι ευεργετική η διακοπή, μιας και ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα: «Όχι μόνο για να πάρουμε ανάσες, αλλά και για να διορθώσουμε κάποια λάθη που παρατηρήθηκαν. Τη νέα χρονιά θα έχουμε αρκετά παιγνίδια, το γνωρίζαμε, αλλά πιθανόν να μην έχουμε την Ευρώπη. Έτσι θα επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Έχουμε το ρόστερ για να ανταποκριθούμε».

Για την παρουσία του κόσμου: «Είμαστε ικανοποιημένοι, ειδικά στα εκτός έδρας, αλλά θέλουμε περισσότερο κόσμο. Η ομάδα δίνει αυτή τη δυνατότητα με το ποδόσφαιρο που παρουσιάζει κάθε εβδομάδα. Ευελπιστούμε ότι με καλύτερες εμφανίσεις θα έρθει και περισσότερος κόσμος να απολαύσει την ομάδα του Σοφρώνη».

Keywords
Τυχαία Θέματα