Κινητοποίηση πολιτών για εντοπισμό μάνας/στοιχείων βρέφους

Κινητοποίηση και σε τοπικό επίπεδο αναφορικά με τον εντοπισμό οποιωνδήποτε στοιχείων σχετικά με την υπόθεση του νεκρού βρέφους το οποίο εντοπίστηκε σε εργοστάσιο απορριμμάτων στο Γέρι. Η υπόθεση που συγκλόνισε το παγκύπριο, εξακολουθεί να απασχολεί τις Αρχές, οι οποίες καλούνται να ξετυλίξουν ένα κουβάρι.

Ο γρίφος που καλούνται να λύσουν οι ανακριτές είναι για γερούς λύτες, αφού δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία μέχρι στιγμής που να δικαιολογούν οποιαδήποτε σύλληψη.

Να σημειωθεί ότι σημαντικό στοιχείο

που θα δώσει συνέχεια στις έρευνες είναι το αποτέλεσμα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων, αποτελέσματα των οποίων αναμένονται και από τους ανακριτές και από τους ιατροδικαστές.

Νεκρό βρέφος: Γρίφος για γερούς λύτες – Όλες οι εξελίξεις

Εν τω μεταξύ, μετά από σχετικές οδηγίες της Αστυνομίας, οι παρατηρητές της γειτονιάς στην περιοχή Στροβόλου έχουν αποστείλει σε κατοίκους της περιοχής, όπου αναφέρθηκε ότι πέρασε το απορριμματοφόρο, σχετικό sms, με το οποίο καλούνται οι πολίτες να δώσουν όποιες πληροφορίες έχουν ή δύναται να γνωρίζουν.

Δείτε το sms

Προσοχή!
Αν γνωρίζετε οτιδήποτε σχετικά με το νεκρό βρέφος που βρέθηκε χτες σε σκυβαλότοπο στο Γέρι, παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα με ΤΑΕ Λευκωσίας τηλ 22802222.

Keywords
Τυχαία Θέματα