Κέρδισε και ελπίζει η Εθνική Νέων

Φινάλε είχαμε σήμερα στο δωδέκατο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17 που φιλοξενήσαμε στην Πάφο.

Η Εθνική μας στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών κέρδισε το Σαν Μαρίνο με 5-0 όμως περιορίστηκε στην τρίτη θέση και θα περιμένει πλέον το φινάλε όλων των ομίλων και με την ελπίδα πως θα περάσει στις καλύτερες τρίτες ομάδες στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Μονόλογος στο πρώτο ημίχρονο για την Εθνική μας που προηγήθηκε με 3-0 και θα μπορούσε για περισσότερα τέρματα.

Τα τέρματα μας πέτυχαν οι Καψός (4'), Παρούτης (22') και Μάμας (37').

Η

Εθνική μας και στο δεύτερο ημίχονο ήταν συνεχώς στην επίθεση κυνηγώντας περισσότερα τέρματα.

Στο 60ο λεπτό ο Μιχάλης Κωνσταντινίδης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 και στο 65ο λεπτό ο Δημήτρης Ράσπας διαμόρφωσε το 5-0.

Η Κύπρος αγωνίστηκε με τους Θεοδουλίδη, Θ. Νικολάου (51' Π. Γεωργίου), Καψός, Χατζηκωνσταντή, Μάμα (45' Ράσπας), Θ. Ανδρονίκου, Κακουλλής, Κωνσταντινίδης, Βρίκκης, Παρούτης, Θεοδοσίου (41' Παπαδόπουλος).

"Οι ποδοσφαιριστές μας έκαναν μεγάλη προσπάθεια και στους τρεις αγώνες, παίζοντας για τη νίκη πάντα όμως κάποιες ατυχίες μας στέρησαν την πρόκριση είτε σαν πρώτοι είτε σαν δεύτεροι στον όμιλο μας. Όμως, υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες για να περάσουμε στις καλύτερες τρίτες ομάδες των ομίλων.

Θα περιμένουμε τέλος Οκτωβριου για να οριστικοποιηθεί, ούτως να ετοιμαστεί η προετοιμασία της ομάδας για τον elite round. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές για την πολύ μεγάλη τους προσπάθεια", δήλωσε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Τεχνικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας κ. Σάββας Κωνσταντίνου.

Ο αγώνας της Εθνικής μας μεταδόθηκε ζωντανά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ.

Δείτε τον αγώνα εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=tO_HhhwJIGs

Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννου Οκκά έδωσαν πολλές δυνάμεις και είναι χαρακτηριστικό πως έχασαν βαθμούς στο φινάλε και των δύο πρώτων αγώνων που έδωσαν. Στις καθυστερήσεις με τη Σουηδία (1-1) και στο 78ο λεπτό με την Πολωνία δεχτήκαμε την ήττα.

Στον επόμενο γύρο θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες από τους δεκατρείς ομίλους της προκριματικής φάσης καθώς και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες, σύνολο 30 εισιτήρια.

Χορηγός της Εθνικής Παίδων η Α.Ε. ΟΠΑΠ Κύπρου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Luís Miguel Do Nascimento Teixeira (Ανδόρρα) με βοηθούς τον συμπατριώτη του Pedro Carvalho και τον Georgios Argyropoulos (Βόρειος Ιρλανδία).

Παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο Καζακστανός Pavel Saliy και παρατηρητής αγώνα ο Ρουμάνος Ionel Piscanu.

Στο Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» η Σουηδία ισοφάρισε 1-1 την Πολωνία στις καθυστερήσεις και οι δύο ομάδες προκρίθηκαν στον elite round.

Μέχρι τώρα στον όμιλο μας:

Κύπρος – Σουηδία…1-1

Πολωνία – Σαν Μαρίνο…8-0

Κύπρος – Πολωνία…0-1

Σουηδία – Σαν Μαρίνο…9-0

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 ΠΟΛΩΝΙΑ 3 2 1 0 10 1 7

2 ΣΟΥΗΔΙΑ 3 1 2 0 11 2 5

3 ΚΥΠΡΟΣ 3 1 1 1 6 2 4

4 ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ 3 0 0 3 0 22 0

Keywords
Τυχαία Θέματα