Κάτι χρωστούσαν στον Χριστάκη!

Πλήρης απογοήτευση. Για άλλη μια προκριματική φάση η Κύπρος είναι απλά ο κομπάρσος του ομίλου όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια και αυτό επιβεβαιώθηκε με την αδυναμία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος να κερδίσει την Εσθονία.

Παρά τις κατά καιρούς εξαγγελίες της Επιτροπής Εθνικών ομάδων ακόμα και της ίδιας της ηγεσίας της ΚΟΠ δια του προέδρου της για καλή πορεία στα προκριματικά είτε Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είτε Μουντιάλ η πορεία της Εθνικής μας είναι εκ

διαμέτρου αντίθετη.

Όταν η ίδια η ΚΟΠ μετά από μια καλή σχετικά πορεία στα Προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αλλάζει προπονητή και αντί να τον αντικαταστήσει με ισάξιο ή καλύτερο του φέρνει ένα τεχνικό ο οποίος από τα φιλικά παιχνίδια δεν δείχνει την ικανότητα να μπορεί να οδηγήσει την Εθνική σε καλύτερες μέρες η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τους υπεύθυνους.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των διεθνών μας, η ΚΟΠ και η Επιτροπή Εθνικών ομάδων τους αφήνει ξεκάθαρα εκτεθειμένους αφού όταν δεν έχουν ένα προπονητή που να τους εμπνέει και να κατέχει τα στοιχειώδη όσον αφορά την προπονητική δεν μπορούν να κάνουν το επόμενο βήμα.

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για την πορεία της Εθνικής μας.

Αυτά γνωρίζει από προπονητική, αυτά κάνει εντός γηπέδου και κανείς δεν μπορεί να του καταλογίσει ευθύνες.

Αυτοί που τον επέλεξαν έχουν τις αποκλειστικές ευθύνες για την πορεία και την τραγική εικόνα που παρουσιάζει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Η επιλογή τους φαίνεται ξεκάθαρα πως έγινε γιατί απλά ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύουν ότι η Εθνική μας αλλά και οι διεθνείς μας μπορούν να κάνουν μια ανταγωνιστική πορεία στα Προκριματικά.

Εκτός και αν χρωστούσαν κάτι στον Χριστάκη Χριστοφόρου και θα έπρεπε με κάθε τρόπο να το ξεπληρώσουν με την παρουσία του στον πάγκο της Εθνικής θυσιάζοντας μια ενδεχόμενη καλή πορεία της με ένα ικανότερο τεχνικό!

Keywords
Τυχαία Θέματα