Κατέρρευσε η Ίντερ, ξέσπασε η Ρόμα

Η Ίντερ έχασε βαθμούς για δεύτερη σερί φορά, απέναντι στην Σαμπντόρια, την ώρα που η Ρόμα έφευγε με νίκη από το Παλέρμο για την 7η αγωνιστική της Serie A.



Η Ίντερ έψαχνε αντίδραση μετά από τη συντριβή από τη Φιορεντίνα στο "Τζιουζέπε Μεάτσα" και το μόνο που κατάφερε ήταν να αποσπάσει ισοπαλία 1-1 από τη Σαμπντόρια στο "Μαράσι", με συνέπεια να φτάσει στη διακοπή του πρωταθλήματος με δεύτερη σερί αποτυχία. Οι "νερατζούρι" είχαν την μπάλα, αλλά για ακόμα ένα παιχνίδι

είχαν πρόβλημα στη δημιουργία. Αντιθέτως, οι γηπεδούχοι είχαν πρόβλημα στην εκτέλεση, όπως έδειξε και η απίθανη ευκαιρία που έχασε ο Χοακίν Κορέα στο 1ο ημίχρονο.

Με την έναρξη του 2ου μέρους, όμως, ο φορμαρισμένος Λουίς Μουριέλ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και σκόραρε για 4η φορά σε 8 αγώνες με αντίπαλο την Ίντερ. Οι παίκτες του Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν άλλαξαν πλάνο, πίεσαν και δικαιώθηκαν, αφού ο Ιβάν Πέρισιτς ισοφάρισε στο 76ο λεπτό και έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας για τους "νερατζούρι". Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έμεινε εκτός αποστολής του Βάλτερ Τζένγκα για το παιχνίδι.

Επιστροφή στις νίκες για τη Ρόμα μετά από το 3-2 από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στη Λευκορωσία για το Champions League. "Θύμα" της η Παλέρμο, η οποία έχασε με 4-2, ουσιαστικά μετά από παιχνίδι 27 λεπτών. Ο Μίραλεμ Πιάνιτς μόλις στο 2' άνοιξε το σκορ, ο Αλεσάντρο Φλορέντζι έκανε το 2-0 και ο Ζερβίνιο έβαλε τα θεμέλια για τη νίκη στο 27'. Οι "ροζανέρι" δεν αντιλήφθηκαν τι συνέβη και μέχρι να αντιδράσουν ήταν αργά.

Ο Ρούντι Γκαρσιά επέλεξε και τους δύο Έλληνες στο βασικό σχήμα, με τον Βασίλη Τοροσίδη στο δεξί άκρο της άμυνας, με συνέπεια ο Φλορέντζι να μεταφερθεί στο κέντρο και να γίνεται επικίνδυνος, και τον Κώστα Μανωλά ακλόνητο στα στόπερ, με τον Ντανιέλε ντε Ρόσι στο πλευρό του. Οι "τζιαλορόσι" έχασαν αρκετές ευκαιρίες και η μεταμόρφωσή τους προς το χειρότερο στο 2ο ημίχρονο λίγο έλειψε να τους κοστίσει. Ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο πέρασε αλλαγή στην ανάπαυλα και σκόραρε στο 58', ο Τζιανκάρλο Γκονσάλες έκανε το 3-2 στο ωστόσο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ωστόσο ο Ζερβίνιο... επανέφερε την τάξη στην επόμενη φάση, διπλασιάζοντας τα τέρματά του και "σφραγίζοντας" τη νίκη.

Τα σημερινά αποτελέσματα:

13:30 Έμπολι - Σασουόλο 1-0

(88' Μακαρόνε)

16:00 Παλέρμο - Ρόμα 2-4

(58' Τζιλαρντίνο, 90+1' Γκονσάλες - 2' Πιάνιτς, 13' Φλορέντζι, 27', 90+2' Ζερβίνιο)

16:00 Σαμπντόρια - Ίντερ 1-1

(51' Μουριέλ - 76' Πέρισιτς)

16:00 Ουντινέζε - Τζένοα 1-1

(47' Ντι Νατάλε - 76' πέν. Περότι)

Keywords
Τυχαία Θέματα