Κατεχόμενα: «Αστυνομικός» δολοφόνησε τη γυναίκα του

Η άγρια δολοφονία ακόμα μιας γυναίκας από τον «αστυνομικό» σύζυγό της, θύμα οικογενειακής βίας και η «αστυνομική» επιχείρηση σε σπίτια και υποστατικά στα πλαίσια των ερευνών για την οργάνωση ΦΕΤΟ, προβάλλονται στα σημερινά πρωτοσέλιδα των πέντε τουρκοκυπριακών εφημερίδων. Αναφορά γίνεται και στη συνάντηση του «υπεξ» με τον Τούρκο Πρόεδρο και στις επαφές του Τούρκου Αναπληρωτή Πρωθυπουργού Τουγρούλ Τουρκές.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Χαλκίν Σεσί» (Φωνή του λαού), με τίτλο «Παραφροσύνη», αναφέρεται στο νέο περιστατικό οικογενειακής βίας στον Γερόλακκο και γράφει ότι ο 45χρονος «αστυνομικός»

Κεμάλ Γιαλτσίν, σε κατάσταση υστερίας μετά από άγριο καβγά, πυροβόλησε τη σύζυγο του και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και πυροβόλησε μπροστά στα έντρομα μάτια της 16χρονης κόρης τους. Στο ίδιο πλαίσιο κινείται και η εφημερίδα «Χαβαντίς» (Είδηση), ενώ η εφημερίδα «Γενί Ντουζέν» (Νέα τάξη), με τίτλο «Και συνεχίζεται το έγκλημα εναντίον των γυναικών», αναφέρει ότι αυτή είναι η 34η δολοφονία γυναίκας, θύματος οικογενειακής βίας, τα τελευταία 16 χρόνια.

Tο σύνολο των τ/κ εφημερίδων, αναφέρουν επίσης πως έγινε ακόμα μια επιχείρηση της «αστυνομίας» για δραστηριότητες της οργάνωσης Γκιουλέν, ΦΕΤΟ, στα κατεχόμενα, όπου δύο άτομα συνελήφθησαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα