Καταδίωξη Λευκωσία: 8ήμερη κράτηση σε 25χρονο -Άφαντος ο 2ος

Στη σύλληψη 25χρονου, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής ναρκωτικών ουσιών και κατοχής ναρκωτικών ουσιών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, σε λεωφόρο στην επαρχία Λευκωσίας, μέλη της ΥΚΑΝ, κατόπιν πληροφορίας, προχώρησαν στην ανακοπή αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα.

Κατά την ανακοπή, ο οδηγός του αυτοκινήτου προσπάθησε να διαφύγει του έλεγχου,

με αποτέλεσμα τα μέλη της ΥΚΑΝ να κάνουν χρήση του υπηρεσιακού τους οπλισμού με σκοπό την ακινητοποίηση του αυτοκινήτου.

Τα μέλη ΥΚΑΝ ανέκοψαν αμέσως μετά το πιο πάνω αυτοκίνητο σε παρακείμενο δρόμο και τότε οι οδηγός και συνοδηγός εξήλθαν από το αυτοκίνητό τους και τράπηκαν σε φυγή, ενόσω το αυτοκίνητο βρισκόταν σε κίνηση, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο τους να προσκρούσει ακυβέρνητο σε πάσσαλο της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Κατά την έξοδο του συνοδηγού από το αυτοκίνητο, θεάθηκε να πέφτει από την πόρτα συνοδηγού του αυτοκινήτου μία συσκευασία που περιείχε ξηρή φυτική ύλη που πιστεύεται ότι είναι κάνναβη, βάρους ενός κιλού περίπου.

Ο πιο πάνω αναφερόμενος 25χρονος συνοδηγός ανακόπηκε από τα μέλη της Αστυνομίας και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Στην παρουσία του 25χρονου διενεργήθηκε έρευνα στο πιο πάνω αυτοκίνητο, εντός του οποίου ανευρέθηκαν τρεις συσκευασίες που περιείχαν ξηρή φυτική ύλη, που πιστεύεται ότι είναι κάνναβη βάρους δύο κιλών περίπου.

Σήμερα το πρωί, ο 25χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησης του για περίοδο οκτώ ημερών για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις, ενώ η οδική τροχαία σύγκρουση διερευνάται από τον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα