«Καρφί» Green Αir Παφιακού στην πρόκριση

Το πρώτο βήμα για πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας πέτυχε ο Green Air Παφιακός ο οποίος μέσα στο «Σπύρος Κυπριανού» κέρδισε την Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα με 0-3 σετ. Η Παφιακή ομάδα πήρε τη νίκη όμως η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό της Πάφου την ερχόμενη Δευτέρα 06 Φεβρουαρίου

2017.

Η ομάδα του Μίλαν Γκρέσιτς ψάχνει νίκη ή ήττα με 2-3 για να περάσει στα ημιτελικά. Αντίθετα, οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη 3-0 ή 3-1 οδηγούν την πρόκριση στο «χρυσό» σετ. Σημειώνεται ότι η νίκη αυτή ήταν η τρίτη του Green Αir Παφιακού επί της Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα τη φετινή χρονιά.

To ψυχολογικό ντοπάρισμα που δίνει σε ένα αγώνα Κυπέλλου το πρώτο σετ, πέτυχε ο Grεen Αir Παφιακός. Οι «μπλε» μετά από αμφίρροπο αγώνα κέρδισαν με 20-25 κάνοντας το 0-1. Η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα δεν ήταν άσχημη, αλλά προδόθηκε από λάθη στα τελικά στάδια του σετ.

Στο δεύτερο σετ οι Παφίτες ήταν πολύ καλοί και δεν προβληματίστηκαν ιδιαίτερα κερδίζοντας μάλλον εύκολα με 18-25. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από καιρό έκαναν μέτριο σετ και έμειναν πίσω στο σκορ.

Στο τρίτο σετ ο αγώνας συνέχισε στο ίδιο τέμπο με τον Green Αir Παφιακό ανώτερο να κερδίζει εκ νέου με 18-25 και τον αγώνα με 0-3 σετ. Οι παίκτες του Αντώνη Κωνσταντίνου έχασαν την επαφή με το σκορ και απώλεσαν το σετ και τον αγώνα.

«ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»: ΚΑΠΑΤΣΟΣ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑGREEN AIR ΠΑΦΙΑΚΟΣ 0-3 Σετ: 20-25, 18-25, 18-25

ΚΑΠΑΤΣΟΣ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ(ΑΝΤ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ): Χρυσοστόμου, ΝτεΜαν, Ζηκάκης, Μπαγιάν, Μάνθα, Προδρόμου – Λίμπερο: Βαρνάβα. – Αλλαγές: Καλαφάτης, Δημητρίου, Τοφής – Λίμπερο: Σιαπάνης.

GREEN AIR ΠΑΦΙΑΚΟΣ (Μ. ΓΚΡΕΣΙΤΣ): Ευσταθίου, Οικονομίδης, Βερίσιμο, Χρυσοστόμου, Ασπιώτης, Μίλεφ – Λίμπερο: Αντωνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα