Κανού: "Θα δώσω τα πάντα" (αποκλειστική συνέντευξη)

Την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας παραχώρησε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Ο Κανού μίλησε αποκλειστικά στο www.sigmalive/sports.com για την απόφαση του να συνεχίσει στους πράσινους και υπογράμμισε ότι ο Πάμπος Χριστοδούλου έπαιξε σημαντικό ρόλο στις επαφές. Τονίζει, πως γνωρίζει που ήρθε, ζήτησε χαριτολογώντας συγγνώμη στον προπονητή του για τον προ 5ετίας αποκλεισμό και υπόσχεται να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για την Ομόνοια.

Για την απόφαση του να απαντήσει θετικά στην Ομόνοια
«Πιστεύω πολύ στον Πάμπο Χριστοδούλου. Είναι ένας

πολύ φιλόδοξος προπονητής και στοχεύει πάντα την κορυφή. Τρέφω μεγάλο σεβασμό στον κ. Χριστοδούλου και πιστεύω θα κάνουμε μια εξαιρετική χρονιά. Η Ομόνοια είναι ένα φανταστικό κλαμπ και έχω μάθει ήδη για τη μεγάλη ιστορία που κουβαλά. Πρόλαβα να μάθω τα προβλήματα που την ταλαιπώρησαν τα τελευταία χρόνια και έμεινε μακριά από τους τίτλους. Γνωρίζω πόσο παθιασμένοι είναι οι οπαδοί και πόσο αγαπούν την ομάδα και στοχεύω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να πανηγυρίσουμε στο τέλος. Θα δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω την απόφαση του Πάμπου Χριστοδούλου και τον εκπροσώπου μου Αλεσάντρο ντα Σίλβα».

Πόσο καιρό διήρκησαν οι επαφές
«Είχα πολλές προτάσεις από διαφορετικές χώρες. Δεν κράτησαν πολύ οι επαφές. Η απόφαση μου έγινε πολύ εύκολη μετά τη συνομιλία που είχα με τον Πάμπο Χριστοδούλου. Ακολούθως, μίλησα με τον εκπρόσωπο μου και διευθετήσαμε την κάθοδο μου στην Κύπρο».

Η Ομόνοια προσπαθεί μετά από χρόνια να κάνει πρωταθλητισμό, απέκτησε ένα έμπειρο ποδοσφαιριστή σαν εσένα και όπως αντιλαμβάνεσαι περιμένει πολλά.

«Η ιστορία της Ομόνοιας είναι μεγάλη και επιβάλλεται να επιστρέψει στις μεγάλες επιτυχίες. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Ξέρω πολύ καλά που ήρθα και αναγνωρίζω τις απαιτήσεις της ομάδας προς το πρόσωπο μου. Είμαι επαγγελματίας και θα δουλέψω σκληρά για να πετύχουμε. Τώρα είναι ώρα της σιωπής, καλύτερα να μιλήσουμε εκεί που πρέπει, στο γήπεδο».

Πριν πέντε χρόνια πλήγωσες τον κ. Πάμπο Χριστοδούλου, φιλοδοξείς να τον αποζημιώσεις;
«Συγνώμη κόουτς (γέλιο). Θα προσπαθήσω να του επιστρέψω τη χαρά».

Σε ποια θέση προτιμάς να αγωνίζεσαι;
«Κοίταξε αγωνίζομαι στον άξονα. Τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου τις έζησα όταν αγωνιζόμουν σαν 6αρι. Μπορώ να ανταποκριθώ και πιο μπροστά. Είμαι στρατιώτης και θα αγωνιστώ όπου αποφασίσει ο προπονητής».

Ένα μήνυμα στον κόσμο
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίζω για αυτόν τον κόσμο. Είναι σημαντικό να έρθουν στο γήπεδο και να μας υποστηρίξουν και υπόσχομαι ότι θα δώσω τα πάντα, το 100% των δυνατοτήτων μου για την Ομόνοια».

Keywords
Τυχαία Θέματα