Καιρός έως Σάββατο: Άνοδος θερμοκρασίας και ξαφνικά βροχές

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Αναλυτικά η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για τον καιρό μέχρι το Σάββατο.

Το απόγευµα θα εµφανίζονται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα θα παρατηρούνται

παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο θα υπάρχουν περίοδοι µε αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις, αλλά και διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι παροδικά µερικώς συννεφιασµένος, µε µέσες και ψηλές νεφώσεις. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένεται να σηµειωθούν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στην ατµόσφαιρα θα εξακολουθήσει να παρατηρείται σκόνη. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.

Keywords
Τυχαία Θέματα