Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις και μεμονωμένες βροχές

Aσθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Το απόγευµα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ωστόσο αυξηµένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη ενώ στα προσήνεµα παράλια παροδικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός

θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς και αρχικά παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά και βόρεια παράλια λίγο ταραγµένη και στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

To επόμενο τριήμερο

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ από το µεσηµέρι και µετά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται πιθανό να δώσουν τοπικές βροχές, χωρίς να αποκλείεται να σηµειωθεί και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση κατά το διήµερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα