Και τώρα συνέχεια και σταθερότητα

Μετά την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα επί της ΑΕΚ με 1-0, η Σαλαμίνα απέκτησε καλή ψυχολογία και ταξιδεύει σήμερα στο Τσίρειο για να αντιμετωπίσει τον Ευρωπαίο Απόλλωνα.

Δύσκολη αποστολή αλλά για την ομάδα του Λιάσου Λουκά αποτελεί μια πρόκληση και ένα έξτρα κίνητρο. Με φάρο τη βελτιωμένη εμφάνιση και τη νίκη στην προηγούμενη αγωνιστική, αλλά και το γεγονός ότι για πρώτη φορά κράτησε ανέπαφη την εστία της, η Νέα

Σαλαμίνα αν εκμεταλλευτεί και την κούραση του Απόλλωνα από το ταξίδι στο Λίβερπουλ θα αυξήσει τις πιθανότητές της για να φύγει και με βαθμολογικό κέρδος από τη Λεμεσό. Επιβάλλεται να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο, όπως έπαιξε με την ΑΕΚ για να έχει διάρκεια, συνέχεια και σταθερότητα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αμέσως μετά τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας οι «ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενήσουν τον Εθνικό.

Η ομάδα της Αμμοχώστου θα είναι ακόμα πιο έτοιμη όπως και οι τραυματίες και πιο συγκεκριμένα ο Γκαστόν Σανγκόι, τον οποίο στερείται ο Λιάσος Λουκά τον τελευταίο μήνα. Με σοβαρότητα και πάντα προσγειωμένα, λοιπόν, η Νέα Σαλαμίνα θα προσπαθήσει σήμερα απέναντι στον Απόλλωνα να κάνει το δικό της παιχνίδι και με φάρο και την καλή παράδοση στο Τσίρειο να πάρει και ένα καλό αποτέλεσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα