«Και τώρα νίκη στη Λευκωσία»

Στο μεγάλο παιγνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ εστιάστηκε η προσοχή όλων στον Απόλλωνα. Οι «κυανόλευκοι», έχοντας μια εντυπωσιακή παράδοση κόντρα στην ομάδα της Λευκωσίας, θέλουν να δώσουν συνέχεια ώστε να εκτοξευτεί η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και του κόσμου. Μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο, ο αντιπρόεδρος της ομάδας Φάνος Κιννής έστειλε σύνθημα νίκης στη Λευκωσία.

Αρχικά αναφέρθηκε στο χθεσινό παιγνίδι με τον Άρη και τις

πολλές αλλαγές που είχε η ομάδα του: «Χθες παίζαμε με εφτά αλλαγές και είχαμε πολύ καλή απόδοση. Πήραν και ανάσες κάποιοι παίκτες που τράβηξαν το κουπί. Από τη στιγμή που κερδίσαμε, είναι πάρα πολύ σημαντικό. Γι’ αυτό τον λόγο δημιουργήσαμε ένα μεγάλο και ανταγωνιστικό ρόστερ. Μας έχει δικαιώσει αυτή η προσπάθεια που κάναμε το καλοκαίρι να φέρουμε αρκετούς ποιοτικούς παίκτες.

Και τώρα ντέρμπι στο ΓΣΠ με ΑΠΟΕΛ: «Δεν παύει να είναι ένα παιγνίδι τριών βαθμών. Θα πάμε στην Λευκωσία για νίκη. Κτίσαμε καλή παράδοση, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και θα είναι ευτύχημα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την επιστροφή του Παπουλή: «Ο Φώτης μάς έχει λείψει πάρα πολύ, παρόλο που φέραμε καλούς παίκτες στα φτερά. Επέστρεψε την κατάλληλη στιγμή, για να βοηθήσει την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της».

Keywords
Τυχαία Θέματα