Καδής: Πρέπει να συμπεριφερθούμε όλοι υπεύθυνα

Πρέπει να συμπεριφερθούμε υπεύθυνα και να πράξουμε σήμερα ο καθένας από τη θέση που βρίσκεται το καθήκον του, ώστε αύριο όλοι μας, και ιδιαίτερα οι νέοι μας, να μπορούν να ελπίζουν σε καλύτερες μέρες, αναφέρει ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Καδής σε μήνυμα για την επέτειο της 1ης Οκτωβρίου.

Ο Υπουργός είπε ότι εντείνουμε τις προσπάθειές μας για να φτάσουμε σε μια λύση που να μας απαλλάσσει από την κατοχή και να επανενώνει την πατρίδα μας, μια λύση που

να συνάδει με το ευρωπαϊκό κεκτημένο και να διασφαλίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων των νόμιμων κατοίκων της Κύπρου σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας, ανάπτυξης και προόδου.

Στο μήνυμά του ο Υπουργός αναφέρει πως μετά το προδοτικό πραξικόπημα και την εισβολή, η Κύπρος δεν έπαψε να αγωνίζεται για απαλλαγή από την κατοχή και τη διαίρεση και παρά τις τραυματικές του εμπειρίες, ο Κυπριακός Ελληνισμός δραστηριοποιήθηκε και με τον δυναμισμό του κατάφερε να ορθοποδήσει.

"Οφείλουμε να πορευτούμε όλοι μαζί, μονοιασμένοι, για να οικοδομήσουμε το μέλλον, επενδύοντας στα γράμματα, στις τέχνες, στις επιστήμες, στην αειφόρο ανάπτυξη. Ας συμπεριφερθούμε υπεύθυνα και ας πράξουμε σήμερα ο καθένας από τη θέση που βρίσκεται το καθήκον του, ώστε αύριο όλοι μας, και ιδιαίτερα εσείς, οι νέοι μας, να μπορείτε να ελπίζετε σε καλύτερες μέρες", αναφέρει στο μήνυμά του ο Υπουργός.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα