Ισχύς εν τη ενώσει – Πολίτες ακινητοποίησαν ληστή στην Λ/σο

Η άμεση επέμβαση πολιτών, οδήγησε στην σύλληψη 35χρονου, αμέσως μετά από διάπραξη ληστείας, στη Λεμεσό.

Ήταν γύρω στις 10 το πρωί σήμερα, όταν 76χρονη κάτοικος Λεμεσού, εντόπισε άγνωστο άνδρα, να βρίσκεται στην αυλή της οικίας της. Η παραπονούμενη τον πλησίασε και αφού συνομίλησαν για λίγο, ο άγνωστος, φέρεται να επιτέθηκε και αφού της απέσπασε με τη βία, τη χρυσή καδένα που έφερε στο λαιμό η 76χρονη, τράπηκε τρέχοντας σε φυγή.

Στις εκκλήσεις της 76χρονης για βοήθεια, ανταποκρίθηκε πολίτης,

που βρισκόταν στην περιοχή, ο οποίος κυνήγησε τον φερόμενο δράστη και κατάφερε να τον ακινητοποιήσει λίγα μέτρα πιο κάτω. Με την συνδρομή και άλλων πολιτών, που έσπευσαν για βοήθεια, κατάφεραν να τον περιορίσουν και να καλέσουν την Αστυνομία.

Μέλη του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, μετέβησαν στην περιοχή, όπου παρέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη. Από εξετάσεις που διενήργησαν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 35χρονο κάτοικο Λεμεσού. Ο 35χρονος υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα, κατά την οποία εντοπίστηκε στην κατοχή του η χρυσή καδένα της 76χρονης.

Εναντίον του 35χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα