Ημέρα Ανακύκλωσης Μπαταριών στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Ακόμη μια ενέργεια που εντάσσεται στο πρόγραμμα περιβαλλοντικής ευαισθησίας και συνείδησης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ διοργανώνεται τις προσεχείς ημέρες σε συνεργασία με την Α.Φ.Η.Σ. Κύπρος με θέμα την Ανακύκλωση Μπαταριών.

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, μεταξύ 10.00 π.μ. - 4.00 μ.μ., υπεύθυνοι της Α.Φ.Η.Σ. Κύπρου θα βρίσκονται σε όλες τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ παγκύπρια προκειμένου να ενημερώνουν με το πληρέστερο δυνατό τρόπο τους πελάτες

των Υπεραγορών για τα οφέλη από την ανακύκλωση μπαταριών.

Κατά τη διάρκεια της «Ημέρας Ανακύκλωσης Μπαταριών», η Α.Φ.Η.Σ. Κύπρου με κάθε 10 μπαταρίες παλιές που θα παραδίδονται θα δίνει ως δώρο ένα μίνι κάδο φύλαξης μπαταριών . Στον κάδο μπορεί οποιοσδήποτε να τυπώσει τις δικές του φωτογραφίες και να τον τοποθετήσει στο γραφείο του δημιουργώντας ταυτόχρονα μια ωραία αισθητικά εικόνα, όπως θα πρέπει να είναι για όλους η εικόνα για το περιβάλλον.

Επιπρόσθετα, στην υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης, ραδιοφωνικοί παραγωγοί θα διασκεδάζουν με ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα τους πελάτες της υπεραγοράς και παράλληλα θα ενημερώνουν για το πώς μπορούν να συνεισφέρουν στην προστασία του περιβάλλοντος από τις βλαβερές ουσίες των μπαταριών.

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ εδώ και αρκετά χρόνια έχουν ξεκινήσει την τοποθέτηση κάδων συλλογής μπαταριών σε όλα τα καταστήματά τους έχοντας ως βασικό γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πελατών τους και των πολιτών γενικότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα